Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość II kategoria

Zmarł drugi Polak - ofiara ataku w Dublinie

Polecane posty

Gość II kategoria

W szpitalu St James's w Dublinie zmarł w czwartek nad ranem 29-letni Paweł K., którego wraz z przyjacielem, 27-letnim Mariuszem S., zaatakowała w sobotę grupa nastolatków. Obaj Polacy zmarli z ran zadanych im śrubokrętem. Mariusz S., który miał rany głowy, zmarł w poniedziałek. Który to juz z kolei atak na Polaków i Polki? W UK w ubiegłym roku zabito 5 kobiet z polski o pobiciach nawet nie ma co wspominać, tak sobie myślę że jakby tak atakowano Żydów to reakcja mediów brytyjskich i iralandzkich a także reakcje polityków byłyby zupełnie inne Cóż - Polacy gorsza rasa ( II Kategoria)

a ja się nie dziwię się :o przyjeżdża hołota do anglii i się panoszą jak panowie to mają za swoje. gópe polaky :o:(

Gość wiesz ja mysle ze 5 osob
jak na taka wielka Polonie w UK nie jest duzo. A w Polsce niby nie ma pobic i zabojstw? Przeciez u nas rodacy napadaja na rodakow. Sama sie boje wychodzic po ciemku.

krytykowanie obywateli UE , bez wzgledu na wszystko jest nie trendy. a nawet powinno byc zakazane. nie powinno sie pisac o zlych rzeczach tylko o dobrych. co innego gdyby to zrobili Rosjanie, Białorusini czy Serbowie....

Gość rocznik1901
Rozumiem, ze ci nastolatkowie dostana dozywocie jak jakub...

Gość Biorąc pod uwagę
czysta statystykę, to ilu Polaków jest na Wyspach to wiadomo, ze predzej czy pozniej któryś stanie się ofiara przestepstwa, wiec co ma narodowosc do tego, szczegolnie ze poki co nikt nie powiedzial ze te zabojstwa mialy miejsce na tle narodowosciowym.