Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cornflower

dostałam takie coś na GG, czy ktoś tez??

Polecane posty

Cześć, jestem Robert i mam 28 lat, jestem kawalerem, szukam kobiety na cale życie, kobiety, której bede mogl dac poczucie bezpieczenstwa i miłosc i od ktorej bede mogl uzyskac wsparcie, Jezeli jestes wolna i nie patrzysz tylko na urode, a liczy sie poczucie wspolnoty cial dusz i serc, jezeli tak jak ja wyznajesz zasady czystosci przedmałzenskiej i nierozerwalnosci sakramentu malzenstwa a jednoczesnie chcesz poznac kogos wartosciowego, pisz. . Ten numer GG jest tymczasowy i nie dochodzą do mnie wiadomości pisane na niego. Żeby za dużo dowcipnisiów nie odpisywało, podaję mój stały numer GG w formie lekko zakodowanej: 100101010101001101011110 Osoba naprawdę zainteresowana, odczyta go lub poprosi kogos o pomoc w odczytaniu. Jezeli ta wiadomosc jest dla Ciebie smieszna albo wogole nie pasujesz do tego opisu to nie odpisuj, JA SZUKAM KOBIETY SWOJEGO ZYCIA I PRAGNE JA ZNALEZC. Pozdrawiam

Gość kkkkkkkama
Ja! To jest wkreta! Nie wchodz na strone pod zadnym pozorem...bo pewnie sa tam same wirusy!

ja weszlam z ciekawosci i cos tam nabazgralam ale zadnych wirusow na moim zlomie nie ma aczkolwiek dziwi mie fakt ze przy wpisie widoczny jest nr IP

a już myślałam, że to ktoś się ze mnie śmieje, a to widzę, ze komuś się po prostu bardzo nudzi, a te numery 01 to nie umiem tego odczytać. Zresztą męczę prace mgr i już nie myślę, a dużo jeszcze przede mną

Gość ksero
A co trudnego w tym kodzie? To tylko zapis dwójkowy - jak dziesiątkowy tylko każda kolejna cyfra to mnożenie tej cyfry przez 2 do potęgi zależnej od miejsca w szeregu. Zaczynamy od prawej a pierwsze miejsce to 2 do potęgi zero. 26/02/08 11:47 gg: 97****6 naprowadzmy nieco drogie panie :)

Gość hmm tak tak...
to moze byc w kodzie BCD czyli: 1001 0101 0101 0011 0101 1110 = 9553511 albo standardowy kod 24bit, czyli: 9786206 🖐️