Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To*tylko*ja*Kasia

Dlaczego on mnie zmusza?

Polecane posty

Gość To*tylko*ja*Kasia

Mój facet ostatnio przyszedł do mnie do domu. Siedzieliśmy sobie tak i zaczęliśmy się całowac i wgl. Jeszcze nie uprawialiśmy seksu. On zaczał mnie rozbierać. Protestowałam, ale to zrobił ;// i chciał się kochać, powiedziałam, że nie, że jeszcze nie jestem gotowa, to się obraził. Nie chcę robićtego wbrew sobie, ale też nie chce go stracić. On miał już partnerki z którymi się kochał, nie chce żeby myślał że jestem gorsza i abym mu nie starczała. Poradźcie :((

Gość ile masz lat hhhmmm
i on tez?

Gość To*tylko*ja*Kasia
Ja mam 13 lat a mój chłopak już 15 w dodatku jest bardzo doświadczony. Proszę o pomoc

Gość To*tylko*ja*Kasia
Idioci podszyli się :] Ja mam 20, on 24

Gość To*tylko*ja*Kasia
Ten wpis nade mną to oczywiście podszyw :/ Ludzie nie macie co robić tylko się podszywać?? Ech... Ja mam 15 lat zaś Jacek mój chłopak jest już pełnoletni

Nie daj się mu podejść.Jeśli zobaczyże jestes uległa(nawet w pieszczotach).będzie za wszelką cenę brnął dalej.Znam ten typ!!Byłam kiedyś w podobnej sytuacji.Odmawiałam chlopakowi,bo nie byłam gotowa,ale pozwalałam mu sie dotykac,pieścic.Kiedyś o mało nie wziął mnie silą.Na szczęście(moje),przyszła do mnie koleżanka z chlopakiem.Uratowała mnie przed utratą cnoty(miałam 16 lat),w dodatku przed niechcianą utratą.

Gość ale moher
i jeszcze nie jesteś gotowa wieku 20 lat???? to facet znajdzie chętną na igraszki a ty dalej będziesz hodować swoja cnote.....w samotności

Gość To*tylko*ja*Kasia
Naprawdę, niektórzy nie mają co robić jak juz mówiła, mam 20. Ale nie czuje się gotowa..

Gość To*tylko*ja*Kasia
Ile razy mam mówic!!!!!!!!!!!! Nie mam 20 lat nie słuchajcie tych głupich podszywów. Boże chyba niczego się tutaj nie dowiem :/

Gość To*tylko*ja*Kasia
Chciałabym, gdyby to odbyło się tak, że mielibysmy np. prezerwatywy. A on kombinuje sam, tak bez niczego, nie liczy się nic, pozatym że on chce ;/// Przecież bez zabezpieczenia mogę zajść w ciąze, on twierdzi że zdąrzy : |

Gość To*tylko*ja*Kasia
Może by i zdąrzył ale jeśli nie?? Co poczne jak zajdę w ciąże? Przecież z gimnazjum mnie wywalą, co powiem rodzicom? Dlaczego on tego nie może zrozumieć??

Baran jakiś. Jeszcze się obraża. Rób tak, jak uważasz. Zrobisz to, kiedy poczujesz, że Jesteś gotowa, kiedy będziesz tego pragnęła. A dlaczego zmusza? No niektórzy tacy są podobno.

Gość hihihehehhe
typowy zaliczacz moim zdaniem daj se spokoj z nim jak nalega to nie spocznie poki nie dostanie a potem rzuci w normalnym zwiazku facet nie nalega na seks...seks po prostu sam sie pojawia w odp momencie

Gość ale moher
to sama kup prezerwatywy....skoro dajesz się macać to chyba nie będziesz wstydzisz sie kupić gumek

Gość a czemu....
no dokładnie... bedziesz gotowa to i sama bedziesz chciala... nic na sile... mowie ci warto poczekac!!

Gość To*tylko*ja*Kasia
Nie wstydzę się kupic, ale jak Pani w aptece zapyta mnie o dowód albo coś?

Gość To*tylko*ja*Kasia
Od razu podszywacz- mam podobny problem, i nie chce pisać podobnego posta. ja co prawda mam siedem lat, a mój chłopak jest już dużo po trzydziestce