Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

wkurzył mnie pewien Włoch

Polecane posty

poznal na imprezie moja przyjaciolke, bawili sie razem, miedzy nimi na iomprezie byly tylko delikatne pocalunki w usta (kilka ;) ). Spotkali sie potem raz, ale moja przyjaciolka nie byla juz zainteresowana, wiec mu to delikatnie powiedziala. Wloch nie dawal za wygrana, az w koncu napisal: \"nie jestem glupi. kiedyrozmawialismy powiedzialas mi ze chcesz mnie lepiej poznac, wysylalas mi pocalunki na gg, myslalem o tobie, wlosi sa wierni.. chce poznac cie lepiej, miloc jest piekna.. milosc jest gownem bo osoby takie jak ty robia z niej gowno (=sprawiaja, ze jest gownem). nie wiesz czego chcesz od zycia, i dlatego bedziesz zawszen ieszczesliwa z mezczyznami.ah, przepraszam, co tracisz? tracisz mnie, moge dac ci stabilizacje, bezpieczenstwo, wiernosc, zabawe, milosc. no i jestem wlochem. wszystko czego polski chlopak ci nie da nigdy. powodzenia\" a dzien wczesniej gdy spotkalismy sie wszyscy na imprezie przypadkiem, podszedl do chlopaka, z ktorym ona sie bawila i powiedzial "nie pieprze dzieciakow" :O Nie będzie mi żaden włoszek polaków obrażac 😠😡😠

napisalam mu, ze jesli wszyscy wlosi sa tacy jak on, to ja wole polakow i ze w takim razie polacy sa wg mnie lepsi. odpisal: \"byc moze, sa lepsi w piciu piwa, wodki, w przmeocy i zdradach. masz racje ;) \" 😡😡😡 od dzisiaj chyba nei lubie wlochow 😠😠😠

Gość veronna
Mieszkam we Wloszech i z przykroscia musze stwierdzic, ze nie ma gorszych kandydatow na partnerow zyciowych niz wlasnie Wlosi:O

Gość sdaiuyfvxnbvmxc
a kij mu w ok albo chuj w dupe POLACY SĄ THE BEST!

Gość mariano-italiano.
doTurquoise to po co mu zawracalas głowe wszystkie polki sa podobne same nie wiedza czego chca fuck

Gość jazze...
od kiedy to wlosi maja gg..ehh ajk zwykle cos ktos wymyslil

Od kiedy poznaja Polke i sa nia zainteresowani 😠