Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzNiewiemCo

pomozcie, tabletki anty i brak okresu zalamana

Polecane posty

Gość juzNiewiemCo

wczoraj mialam dostacokres, zawsze mam jak w zegarku i nic :( tabl biore punktualnie o 20 czasem 21 :( pol nocy nie przespalam jestem zalamana :(

Gość
oj czasem się zdarza... nie martw się :) ja zazwyczaj dostawałam w nocy, ale potem się zaczęło zdarzać że następnego dnia rano, a wcześniej też jak w zegarku...

Gość juzNiewiemCo
owszen stresowalam sie ostatnio, alkoholu nie poje ale mialam zaburzenia jedzienia i boje sie ze przez to wszystko zaszlam w ciaze :(

Gość juzNiewiemCo
no tak ale dzis jest juz 5 dzien przewy zawsze mialam w sobote do poluidnia idealnie, zawsze wiec jestem spanikowana jak nigdy

czesc dziewczyny, moze to kolejne pyt z serii 'glupich pytan', ale dla mnie niezwykle wazne i nekajace. Otoz biore swoje pierwsze tabletki anty - yasminelle, jest to pierwsze w zyciu opakowanie , 15 tabletka za mna... dzis kochalismy sie z chlopakiem i doszedl we mnie (ok3 razy) nie bylismy dodatkowo zabezpieczeni. czy mam powody do obaw? tak,wiem na ulotce napisane jest ze chronia od pierwszej tabletki, lekarz doradza zeby sie chronic dodatkowo przez 10 dni. w moim przypadku juz uplynely a jednak mam jakies oibawy, ze moze na moj organizm slabo dzialaja czy co. bardzo prosze o szybka odp

Gość dla zabawy nie mam nicka
JużNieWiemCo krwawienie może wsytąpic dopiero w ostatnim dniu przerwy, nie martw się na zapas :)

Gość lamia555
do kalis: jestes bezpieczna!

Gość świat wiedzy
bez obaw.. ja też dostałam jakoś w tym miesiącu z opóźnieniem. Zawsze było 3 dnia, a w tym miesiącu 5 dnia..też nie spałam, modliłam się,nie jadłam..stres ogromny..ale dostałam więc nie martw sie, Ty też dostaniesz :) może jakoś ta pogoda na nas wpływa, że opóźnia ..hehe

Gość cukiereczek*
kurcze ja mam podobny problem, tez zawsze dostawałam jak w zegarku a teraz nic :( matrwi mnie to, nie wiem co jest, alkoholu troche wypiłam bo mieliśmy połowinki na uczelni :D ale wsześniej życie studenckie nie wpływalo na to kiedy dostaje okres :( nie wiem juz co o tym mysleć, narazie czekam

Gość małgorz999
krwawienie moze zdarzyc sie nawet 7 dnia w przerwie

Gość cukiereczek*
nawet jeśli przez 2,5 roku regularnie było 4 dnia rano? czy to nie oznacza ze cos jest nie tak jesli tym razem nie ma?