Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoliiiteczKaaa232344

PSYCHOLOGIA W BIZNESIE.

Polecane posty

Co sądzicie o kierunku PSYCHOLOGIA W BIZNESIE? czy jest on opłacalny? czego będą u mnie wymagać na studiach? czy ktoś studiował i jest zadowolony? ( http://studia.wszop.edu.pl/index.php?s=131 )

nazwa chwytliwa ale ani psychologiem ani bizneswoman po tym kierunku nie zostaniesz, więc kim?

interesuje się psychologią i reklamą natrafiłam na ten kierunek i wydaje mi sie on interesujący .. Absolwenci kierunku będą przygotowywani do pracy: * na stanowisku menedżerów ds. organizacji i rozwoju firmy * w agencjach reklamy i public relations * w organizacjach rządowych i przedsiębiorstwach, w których będą doradcami w bieżącym zarządzaniu * w firmach komercyjnych, gdzie będą przeprowadzać warsztaty i szkolenia dla pionu sprzedaży i marketingu * firmach konsultingowych, wskazujących nowe ścieżki zarządzania firmą i motywowania pracowników * wszędzie tam, gdzie przydatna jest wiedza z dziedziny psychologii menedżerskiej i marketingu * będą też przygotowani do prowadzenia samodzielnie własnego biznesu.

szkoleniowcem zostaniesz bejbe, szkoleniowcem. niezla kasa, pod warunkiem ze sie zalapiesz. szanse sa spore, potrzebuja wielu takich ludzi. teraz za scieme mozna naprawde dorobic sie kokosow;)

Gość bebikoo
przedstawicieli handlowych (czytaj akwizytorow) pewnie tez po tym kierunku chetnie biorą. jesli czujesz ze to twoje powolanie to startuj

heheh właśnie to jedyny kierunek który mnie interesuje tak całkowicie bo inne po części .. co do ściemy-walić umiem i interesuje się psychologią, więc może się uda,

te dwa by mnie interesowały Absolwenci kierunku będą przygotowywani do pracy: * na stanowisku menedżerów ds. organizacji i rozwoju firmy * w agencjach reklamy i public relations