Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lot samolotem

wracam samolotemz usa doberlina z przesaidka - jak to wyglada

Polecane posty

Gość lot samolotem

wracam z USA do Polski, samolot mam do frankfurtu i pozniej z frankfurtu do Berlina,a z Berlina wracam autokarem. Moja mama martwi się, ze moge gdzieś nie zdarzyć. Tzn czy we Frankfurcie bede rozmawiac z jakims urzednikiemczy poprostu przesiadam sie na samolot do berlinai nic mnie nie obchodzi i ile w berlinie czasu moze zajac zalatwienie wszystkiego - odebranie bagazy i wyjscie zlotniska. Mam 40 minut do odjazdu autokaru. prosze o odpowiedz aby uspokoic rodzicielke. Pozdrawiam:)

Gość taka sobie.
oj, mało czasu

faktycznie, moze byc troche malo czasu....ale jak sprawdzisz dokladnie co gdzie jest, polaczenie z dworcem i bedziesz sie "streszczac" to chyba sie uda a nie mozesz przelozyc troche tego autobusu?

Gość lot samolotem
ale autokar jest spodsamego lotniska :)Wychodze z lotniska, przechodze kawalek i juz mam. To jerst firma, ktoa przewozi ludzi nalotnisko i do szczecina;)

Gość lot samolotem
a i napiszcie prosze jak bedzie wygladalo odebranie bagazy, czybedami jeprzegrzebywac?:D

Ja grzebać nie musiałam, ale długo szukałam! njalepiej miec różową wlaizkę :D

No właśnie, czasami można długo czekac i się nie doczekać !! :(

Gość lot samolotem
a skad sie dowiem czy ja do dobrego samolotu wlozyli -ale mnie straszycie :P Znajde ja dosyc szybko, bo mam taki zolty swistekdo nie przyczepiony :D Chodzi mi o cos takiego tez, czy bede miec jakas rozmowe z uzrednikiem, jak nalotnisku w usa.

Gość nie będzie zadnej rozmowy
jesteś obywatelem UE

nie, w usa musialas dostac wize wjazdowa , dlatego tam to moze trwac nawet ponad godzine

Gość lot samolotem
ok, wielkie dzieki dziewczyny :)

Gość nie będzie zadnej rozmowy
proszę bardzo, poczułem się wyróżnony :o

nie straszymy :P piszemy jak jest! ! W USA musieli sprawdzić Ci paszport i wizę i troszkę pogadać :) a później nie powinnas mieć rozmowy.

jesli bilety kupowalas w jednym miejscu to nie powinno byc problemu bo sa okreslone czasy na przesiadki na lotniskach i zdazysz, chyba ze samolot sam sie spozni to moze byc roznie.

Gość lot samolotem
nie bedzie zadnej ropzmowy Tobie tezdziekuje:) Mamnadzieje, ze samolot sie duzo nie spozni, bo do usaprzylecialam z ok. 15 minutowym opoznieniem...

Gość lot samolotem
z o hare

Gość lot samolotem
no i powiem, ze nie chce mi sie jak cholera, to taki dlugi i meczacy lot. jak lecialam tutaj, to mi koszmarnie nogi od tego siedzenia spuchly i kozaków zapiąc nie mogłam :P

uuuuu to poza modlitwa o zapakowanie bagazu we wlasciwy samolot dorzucialabym tez, jakas malutka ,o dobre warunki pogodowe.... znow ma padac snieg z deszczem, zeby ci lotu nie opoznili albo odwolali .....

Gość lot samolotem
o 13:50mmialam wylot z berlina a w usa bylamo 19:55 z małym poslizgiem. lacznie wszyustko trwalo 10 godzin i 50 minut.

Gość lot samolotem
tak to zapeszamy, bo zle wywolujemy. jak wyladowalam w usa to bylo odczuwalne-26 stopni celcjusza :) mamnadzieje,ze bedzie wszystko ok. tym bardziej sie martwie,ze telefon mi sie rozwalil i nawet zadzwonic do domuniebede mogla: :o

a kiedy wracasz do Polski ? rzeczywiście pogoda nieciekawa .... modlimy sie :P

temperatura to nic, wazne zeby nie wialo i nie bylo sniezycy, albo co gorsza burzy snieznej :(

Gość lot samolotem
samolot mam w piatek, ale w polsce bede w sobote-ach ta roznica czasow. Boze, jak mi sie do pracy nie chce wracac :D

Wypoczynekw USA , a praca w Polsce tak ? myślałam, ze na odwrót ...