Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie

wzielam wczoraj pierwsza tabletka...a dzis..

Polecane posty

Gość ratujcie

obudzilam sie z ogromnym bolem jajnikow juz nie wytrzymoje nogdy az tak mnie nie bolaly !!!!!!!! czy to wina tabletek?????

Gość ratujcie
prosze piszcie cos .....zwijam sie z bolu

Jak się zwijasz z bólu to idź do lekarza. Bo może t być winą tabletek ale na pewno nie jest normalne... równie dobrze może być zbieg okoliczności i przyczyna bólu jest inna.Lekarz lekarz.

Gość ból jajników
po jednej tabletce ? aż nieprawdopobobne aby mogła go wywołać ta jedna mała dawka hormonów, prawdobodobnie zbiegło się się z tabletkami jakieś choróbsko, moze to nie jajniki, idź szybko do lekarza, powedz mu ze bierzesz tabsy

Gość ratujcie
wzielam 2 ibuprofeny moze mi przejdzie jak nie pojde do lekarza .......w zyciu mnie tak mocno nie bolalo i nadodatek krwawienie jest obfitsze niz zwykle........ mam nadzieje ze to nie wina tych piepszonych tabletek

Gość ratujcie
kochane kobiety ....... czyje jakby jajniki mialy zamiar wybuchnac !!!!!!!!!!:o

Gość Zagu
bol jajnikow to przewaznie pierwsza oznaka jakies choroby niekoniecznie zwiazanej z jajnikami, oczywiscie moze byc to torbiel jaknika jak i rak. ale w twojej sytuacji moze to byc przeziebienie czyjakas inna mniej powazna choroba czy zapalenie. dlatego udaj sie do lekarza jak najszybciej.

Gość ratujcie

Gość ratujcie
a wiec dzisiaj znowu sie obudzilam ze strasznym bolem .... tym razem nie jajnikow tylko w dole brzucha straszliwy bol az mnie skrecal , wzielam 2 tabletki ibuprofenu i przeszlo .... co to moze byc??????????? ratujcie

Gość Juana
Czesc!" Ja ci dam dobra rade, nie bierz wiecej tych tabletek. Tu neiktorzy pisza iz to nie mzoliwe ze po jednej tabletce takie objawy wystepuja ale niestety jkest to mozliwe. Ja po wzieciu TYLKO pierwszet tabletki dostalam momentalnie strasznych mdlosci i boli i postanowilam ze tego g... wiecej juz nei wezme. Odstawilam i wszytsko przeszlo. Radze Ci odstawic te tabletki i leciec predziutko do lekarza aby upwenic sie ze to nic groznego. Pozdrawiam i tzrymam kciuki!

Gość ratujcie
...no wlasnie tez mysle ze to wina tabletki ....a i okres mam obfity jak nigdy co pol godzi. musze zmieniac podpaske juz nawet nie zakladam tamponow bo przeciekam ... ... wezme jeszcze dzis jak sie nic nie zmieni zostawie to gowienko

ja mysle ze jak to sa Twoje pierwsze tabletki to sa slabe (tak przepuszczem) a z bolem i obfitym okresem to moze byc jakas inna przyczyna ... juz sama niewiem