Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość courage

Normalni rodzice dbaja o swoje dzieci i kupuja im mieszkania na start

Polecane posty

Gość courage

A inni maja dzieci w dupie

Gość jak jakiś rodziców stać
to kupują, jak ich nie stać, to się przecież nie zarżną z tego powodu. Samemu też trzeba trochę popracować a nie wszystko na tacy gotowe.

Gość chyba dobrzy wspaniałomyślni
kochani rodzice.... ale na ewno nie jest to normą, ani nigdy nie będzie, rodzice mają obowiązek cię wychowywać i utrzymywać do 18 roku życia, lub 25 jeśli się uczysz dziennie i schluss, za wszystko ponad powinnaś być niezmiernie wdzięczna rozpuszczona gówniaro :P

i wczasach....no i firmę powinni załozyć, przecież nie będzie się szlajać po jakichś rozmowach kwalifikacyjnych ich córunia- świeta krowa :P

Gość mezalians3
No to zejdź z tego świata. Przynajmniej to zrób samodzielnie, zostawiając miejsce chociaż trochę mniej głupim od ciebie

Taa a ty wiesz wogole po ile sa teraz mieszkania? :O Myslisz ze kazdy ma taka kase?! :O

Dziewczyna jak dobrze zrobiona to przynajmniej sobie bogatego chłopaka znajdzie. Najgorzej mają te co im mamusia z tatusiem urody nie zapewniłi, czyli ani kasy ani okrasy. hehehe

ja ci sie tak wchacie nie podoba, to się przenieś do bidula na własne zyczenie, zobaczymy co tam dostaniesz :P w końcu rodzice mogli cię tam oddać zaraz po urodzeniu, bez zadnych konsekwencji, a tak darmozjada hodowali przez tyle lat i teraz im jeszcze fochy strzela, leń smierdzący zamiast wziąć się do roboty.

wspaniali rodzice wychowuja swoje dzieci a pozniej pozwalaja im isc w swiat i zyc wlasnym zyciem...zamiast miec rozczeniowy stosunek do rodzicow sama zacznij cos robic...bo poki co, jak widac masz gore wymagan, a pewnie sama palcem nie kiwniesz

Jakby moje dziecko tak powiedzialo jak ty to bym je chyba na zbity pysk z domu wypieprzyla :P Ale jeszcze nie mam dzieci :D

Profesorka i obyś ich nigdy nie miała. Bo wiadomo ile profesorki w zkołach zarabiają. Tylko bidę rozmnożysz. A tak umrzesz ty to i bida umrze hehehe

Tomaszku nickiem sie nie sugeruj :P Hehehe a z kad ty moze wiedziec ze nie bede miala? :D

moze pójdżmy dalej.....dzieci powinni mieć bogaci, zdrowi i piekni..... najlepiej przeprowadzać selekcję a resztę kastrowac co by badziewiastych biednych genów nie rozprzestrzeniali..... taką chorą lansujesz teorie autorko?

Jesteś tak prowokująca,że nie zniżę się do prostackich wyzwisk. Nikt na tych forach się na świat nie prosił.A ty przemyśl zanim podejmiesz jakiś temat.

Gość ja uważam
że biedota nie powinna mieć dzieci, bo z biednych dzieci to się tylko inne dzieci w szkole śmieją, że nie maja ładnych strojów itp. nawet nie wiecie jakie bachory potrafią być okrutne. Takie dziecko jest wyzywane, szykanowane, ma niskie poczucie własnej wartości, co z niego wyrośnie? jakiś zachukany pomiot, zamist pewnego siebie człowieka, który do czegoś w życiu dojdzie

Gość a ciebie
niech stuknie jakiś palant i naróbcie sobie bachorów

Gość kjhuh
To ty courage imasz sie kapitalistką?, śmierdzacy leniu ? A wiesz jak zaczynali najbogatsi tego swiata ( o marginesie nie mówię). Od czyszczenia butów i własnej kreatywnej inteligencji. a ty masz jeszcze pretensje,że cie ktos spłodził i nie dał. Wyprowadzaj sie od rodziców i zapierdzielaj na własna fabrykę, haha.

jarek>>> jakos nie widzę sparty jako mocarstwa...... jest nim za to USA..... czyli zbieranina przestepców i biedoty i rozmaitych wyrzutków.....których anglicy i inni wywieźli od siebie z krajów....

Gość ja uważam
ja nie mam dzieci bo jestem egoistką, nie byłabym dobrą matką i nie mam ochoty na kogoś zapierdalać. A rozłożyć się i narobić bachorów każda locha potrafi, tylko co potem? większość nie ma nic mądrego dzieciom do przekazania i ledwo koniec z końcem wiąże i kurwa narzeka bo się jej mamusią zachciało być

Gość Szczepan
--> ja uważam Ci to by się chłop przydał, co pierw by Ci wygarnął, a potem przytulił, wtedy byś zmieniła zdanie!Tak zostaniesz starą zgryźliwą panną !

Gość bzdury piszecie
z 20 ludziom na świecie naprawde udało się dojść do majątków od zera, reszta potęgi finansowej jest przekazywana z pokolenia na pokolenie ciemnoty, czyli od rodziców, dziadków i innych licza się nazwiska