Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRASOWKA

Upokarzająca rewizja osobista w sklepie Policja rozebrała dziewczynę prawie do n

Polecane posty

Gość PRASOWKA

Policja publicznie rozebrała dziewczynę Ochrona w sklepach często nadużywa władzy. Tak jak na nagraniu, do którego dotarł dziennik "Polska". Na filmie z kamery przemysłowej ze słupskiego hipermarketu widać przeszukanie 20-latki, podejrzanej o kradzież- co byście zrobili na jej miejscu ? wasze opinie na temat ochrony w supermarketach?? http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article133322/Policja_rozebrala_dziewczyne_prawie_do_naga.html#reqRss

Gość bardzodobrze
i co sie strasznego stało niech ma nauczke

Gość wbrew prwu ale ja bym
blyszczyka ani niczego innego nie kradła, więc az tak bardzo nie wspolczuję

kradzież błyszczyka ... 20 lat ... to takie żenujące :O Wstydzi się nagości, ale tego, że chciała coś ukraść ( i to takie byle gówno) już nie :O

Gość nietakieoczywiste
Ochrona w polskich sklepach nadużywa władzy, upokarzając często niewinnych ludzi

a mnie kiedys tez w Tesco tak jak i tę pannę dorwali,ze niby szminkę ukradlam.zaprowadzili buraki do jakiejs kancapy gdzie mnie paru gląbow sprawdzalo co mam w kieszeniach,i to co niby mialo byc kradziezą okazalo sie moim portfelem ktory trzymalam w rękawie w piesci...przykre,zenujące i frustrujące.ale co sie dziwic taka tam ochrona matka opierdolila te panne z tesco od kosmetykow i po kolei ochrone.na szczescie juz tego stoiska tam nie ma....

mnie tez tak raz panowie ochroniarze chcieli zaprowadzic na rewicje, bo niby cos ukradlam, to od razu zadzwonilam na policje :D poza tym jest specjalny telefon, policji na policje, wystarczy zadzwonic i przyjada

przeszukania dokonała kobieta wiec nic strasznego sie nie dzieje zadna sensacja

Gość pan boczek
jak ukradła to hooj jej w doope

panowie od ochrony to waznejsi od politykow.jako kasjerka czy hostessa zawsze staralam sie robic z nich durni:P na przyklad jeden krzyczy" nie uzywaj telefonu w pracy,bo cie wyrzuce ze sklepu na amen" a ja na to"ok" za 10 minut leci burak do mnie,ale ze mial 4bramki do przejscia to mu troszku zajęło,z tym swoim łoki toki doleciec co by miec kontakt z pracownikiem kamery:D hehe wylecial na srodek carefoura przy stoisku z puszkami groszku zielonego i zaczal sie rozgladac,nie bylo mnie.dalam dyla na inne stanowisko pracy,bo reklamowalam pare produktow.za to 12 hostess rylo z niego przez godzine....glupio mu sie zrobilo czmychnął na swoje postojowe miejsce.... wrocilam za 3 minuty udająć ,ze pracuje...:D potem chamsko sie gapilam;) zakrecalam tak blisko bramek zeby go wkurzac:D telefon przekladalam z kieszeni do kieszeni ochrona;/////////

zapomnial;am dodac ,ze w momencie gdy wyskoczyl na srodek sklepu wylądowal na centrum widokowym 12 panienek,byl bardzo zdenerwowany tym,gdy go wysmialy

Gość hehe....
Moj ojciec jakis czas temu jak byl w markecie zostal przez kasjerke posadzony o kradziez (chowal swoje okulary do kieszeni). Wszyscy sie gapia, ojciec wkurwiony. Powiedzial ze chce byc przeszukany w obecnosci Jej kierownika, oczywiscie nic nie znalezli a ta cipa narobila sobie tylko siary przez przelozonym.

Gość valerina
...jak kraść, to miliony....