Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytelniczka dziennika

rewizja osobista w markecie

Polecane posty

nie mają prawa jej dotykać ani nawet legitymować - takie prawo ma tylko policja, a pracownicy ochrony są zwykłymi cywilami i oni conajwyżej mogą sobie palcem w doopie pogrzebać :)

jak była policjantką to ma prawo ją przeszukać. nie rozbierać do naga i nie przy kamerach

A na tym to ja juz sie nie znam nie wiem czy miala czy nie miala prawa jako policjantka to prawo powinna byla dokladnie znac a jak wynika z reportazu przesadzila:O

Gość chuja wiesz....
palcem w doopie to ty sobie meea możesz pogrzebać i może wtedy sie czegoś dowiesz debilko :-0 bo tak naprawde to przeszukiwała/obszukiwała ją policjantka, a nie ochrona :-0 to po pierwsze :-P po drugie można by tu zacytować mnóstwo przepisów które jakby wzajemnie sie wykluczają i zależy kto jak je interpretuje :-P inna sprawa że pociągnięty powinien zostać do odpowiedzialności także były pracownik ochrony który wyniósł bezprawnie te materiały i dostarczył je mediom :-0 przede wszystkim o sprawie miał powiadomić policje i prokurature, a nie z chęci zysku paru groszy te skurwielcze i pasożytnicze media :-0 ba! media :-0 za dużo powiedziane :-0 uczciwy dziennikarz przyznałby jednak że chocby to że dziewczyna rzeczywiście zwinęła ten pieprzony błyszczyk byłby choć troche wiarygodny :-0 a tak to wielka dupa i na wyrost rozdmuchana afera z niczego na dobrą sprawe :-P

jak ja kocham to forum, zawsze można kogoś obrazić, po kimś pojechać - sielanka jak codzień

no ja bym nie powiedziala ze z niczego na miejscu poszkodowanej czulabym sie upokozona a policji tez nie mozna wszystkiego ...

Gość chuja wiesz....
i już tak poza wszystkim :-0 nie wiedzieć dlaczego użyto w tym wszystkim nazwy sieci Le Clerc? :-0 takie sceny mają miejsce w każdym markecie, każdej sieci i nawet gdy wychodzi na jaw że coś takiego robi ochrona, to przecież winą powinno obarczać sie firme ochroniarską (trudno w takim wypadku nazwać to agencją ochrony) :-0 i to w głównej mierze na tym powinna sie skupiać uwaga pasożytów (dziennikarzy) :-0

Gość chuja wiesz....
czysta>>> oczywiście że masz racje :classic_cool: i coś ci powiem , a także pewnie wielu innym.................niech tylko przy bramce coś ci zapiszczy, niech tylko spróbuje cie dotknąć tzw. ochroniarz to z miejsca zagroź wezwaniem policji...............ty, nie on :-0 oczywiście jeżeli masz czyste sumienie :-P