Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta 123

napiszcie jak coś wiecie

Polecane posty

Gość Judyta 123

od długiego czasu staramy się o dziecko, robilismy z mężem badania, niby wszystko ok. Miesiączki regularne, tylko czasami (nie zawsze) wylatuja ze mnie takie spore skrzepy, powiedzcie czy to może być oznaką samoistnego poronienia? Prosze o pomoc :)

Gość Puzonowa
Skrzepy:O - co to może oznaczać: może to być cecha osobnicza, ale też sygnał wskazujący na obecność mięśniaków, polipów endometrilnych, tzw. macicy metropatycznej czy też zaburzeń krzepnięcia krwi - co robić: zgłosić się do ginekologa, występowanie skrzepów zawsze musi być leczone, nawet gdy patologie w funkcjonowaniu organizmu są wykluczone, bo zawsze prowadzi do anemii

Gość Judyta 123
byłam u lekarza, wszystko jest w porządku, a te skrzepy mam tylko co jakiś czas, raz na kilka miesięcy.

ja też mam skrzepy, ale u mnie to naturalnie (moja mama też ma), ale lepiej o tym powiedzieć lekarzowi. Mój ginekolog powiedział, że niektóre kobiety tak po prostu maja i już

Gość 1111111111111
moja pani doktor jak jej powiedziałam,że mam skrzepy to ona mi odpowiedziała,że też ma :)

Gość może to być
efekt samoistnego poronienia. 50% ciąż jest tak "wydalanych" nawet kobiety o tym nie wiedzą. proszę zrobić wyniki progesteronu, jeśli jest za niski, należy podawać luteine na podtrzymanie fazy lutealnej ciąży.

Gość Judyta 123
no własnie tez tak sobie pomyslałam, że może to byc poronienie samoistne