Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna grubaska 24

puszyste dziewczyny sa nieszczesliwe a wy tylko je dobijacie zamiast wspierac

Polecane posty

Gość smutna grubaska 24

jestescie nieludzcy :-( dlaczego od razu jestem zaszeregowana jako ta gorsza ? bo mam wiecej kg ? nie wiecie nawet jaka krzywde wyrzadzacie :-(

grubaska, (jeśli to nie podpucha), nie daj się ja lubię puszyste i sporo moich kumpli też, chociaż mówi co innego to widzę co ich naprawdę kręci nie łam się i głowa do góry :)

Gość jagooo
sama sobie krzywde wyrzadzasz narzekajac i uzalajac sie nad soba zamiast wziac dupe w troki i zadbac o siebie

taaaa, i najlepiej dostosować się do tych kościstych modelek wieszaków a jeśli jesteś do tergo za niska to poprosić o rozciągnięcie, nie czytaj głupich rad, polub siebie jaką jesteś a jak innym się nie podoba to ich problem

Gość
Jedz więcej kochanie, a na pewno znajdziesz faceta... :)

Gość Nikitaaa
A czy to nie jest tak, że same się nakręcacie?

Gość Agusia21
jesz za malo hamburgerow

Gość 111111111111111111
a ty za to "jesz" za duzo bo mozg ci zlasowaly kretynka !

Gość mimkaa
ja osobiscie nie mam nic do puszystych i nawet mi ich szkoda bo to tez ludzie i czesto bardzo fajni ale to uzalanie sie nad soba i plakanie ze nikt mnie nie chce to jest zalosne niestety wezcie sie za siebie i zastanowcie sie czy wy byscie chcialy grubego 120 kg/170cm chlopaka smierdzacego potem i z tlustymi wlosami raczej nie wiec trzeba miec pretensje tylko do siebie a nie do wszystkich ludzi do okola

Gość ceinture noir
smutna grubasko - nic już nie dodasz?

Oj tam, zaraz śmierdzącego :D:D:D:D:D i z tłustymi włosami :D:D:D:D Śmierdzą nawet i ci chudzi jak się nie myją i antyperspirantów nie używają i tłuste włosy i ci chudzi mają jak ich szamponem nie traktują :)

Gość mimkaa
no tak w sumie racja :) mam kolezanke ktora jest bardzo czysciutka i zawsze elegancka i naprawde uwazam ja za piekna kobiete wystarczy zadbac o siebie

no tak, droga odchudzaj się, koniecznie a potem w nagrodę spotkasz takich fajnych i kulturalnych panów jak Apostoł albo Komiczne choćby dla nich warto byc chudziutką hehehehe....

puszyste dziewczyny...w wiekszosci sa miłe i pełne ciepła, nie wiem dlaczego ale ciagnie mnie właśnie do takich bardziej okroglejszych, kobiece kształty, i czesto mają takie dziewczyny piekne wnetrze. Nie maja powodzenia a wiec nie mają przewrocone w głowie rownież..chciałbym kiedyś jescze taką pokochac i ja odnalezc..tylko jak..szukam po całej polsce i nic...

i żeby nie było ,że najeżdzam na chude ! nie nie, kobieta msui być zadbana i nie ważne czy waży te 60 czy 90, !! zadbana nie znaczy ubrana jak dziwka z trasy...po prostu subtelna i kobieca

z jednej strony takie glupie uwagi moga dolowac ale z drugiem powiem to na swoim przykladzie mobilizuja do dzialania tzn zeby sie odchudzac.Dla mnie w sumie nikt obcy nie mowil ze jestem gruba a bracia i sasiadki mowili na mnie paczek,kulka ,pierob i takie tam,wkurzalo mnie to wiec sie wzielam za siebie,moze nie jestem modelka ale wage mam ok(no przyznam sie 2 kg nadawagi:(:(:(:(:(:() i zajebiscie sie z tym czuje,a dieta wcale nie byla jakas super restrykcyjna ,poprostu nie jadlam i nie jem ziemniakow i chleba.Watro sie troche" pomeczyc "zeby schudnac i nie ma co narzekac i ciagle uzalac sie nad soba a ruszyc dupe i sie odchudzac a tymbardziej ze sama sie nieakceptujesz,pol biedy byloby gdybys alceptowala to jaka jestes ale jesli tak nie jest to lepiej jest z tym cos zrobic :)

bundy,wujek--->mozecie przeprowadzic sie do mojego miasta ,jestem wolna hehe i chetnie Was poznam :P A tak serio to malo jest facetow ktorzy wola tzw Rubensowskie ksztalty i nie dziwie sie laskom ze sie doluja.A najsmieszniejsze jest to ze jest tez duzo facetow z brzuszkiem ktorzy wysmiewaja sie z grubszych lasek i sie uganiaja za wieszakami...niewatpiliwie jest to nie fair Kiedys podobal mi sie koles ktory byl hmmm...no taki sobie nie chudy ale i nie gruby a powiedzial dla mnie ze bardzo mnie lubi itp itd ale ze jestem gruba :(:(:(:(:(:(:(:( no kurwa po 1 nie bylam gruba wtedy a po 2 sam byl miskiem wiec niech mi niewytyka chuj !!!!

Gość Karolinkaaa20lat
Mnie kiedys wyzwali nie byłam moze gruba jakos bardzo 170cm 70kg ale sie tym przejełam wziełam sie za siebie schudłam do 56kg teraz jestem zadowolona i ciesze sie ze mnie ktos zmobliizował moze nieswiadomie moze po chamsku ale jednak liczy sie efekt

no wlasnie,kazdy bodziec dobry nawet i te bardzo derastyczne.... Chcialabym jesce schudnac do 50kg ale nikt mnie juz nie wyzywa nawet sasiedzi :( a potrzebuje motywacji bo na swoja dupe patrzec nie moge ,podolujecie troche?prosze nooo :(

Gość puszyste same sa sobie winne
jesli ze swoich kilogramow robia problem i w dodatku innych tym zadreczają. Sa grubi, chudzi, wysocy niscy , rudzi i CO TO KOGO do k. nędzy wzrusza? Jest tyle innych ciekawszych tematów! Po cholere mam wspierac kogos, kogo w ogole nie uwazam za nieszczesliwego? Chyba nieszczęsc nie widzieliście.

Gość weź kobieto rusz dupe
idz sie poruszać do jakiegoś klubu i przestań sie uzalać nad soba!!!! każdy ma jakiegoś doła dlaczego ja mam ciebie załować???? myślisz że ja nie lubię goloneczki, frytek i pizzy??? i że uwielbiam pocić się na tych durnych Cwiczeniach, że mi się chce po pracy(fizycznej)zap.. i wyginać sie w klubie??? ale niestety coś za coś!!!

Ja nie mam sympatii, że tak to ujmę do grubych osób, bo mają w dupie swój organizm:O Zero ruchu, lepiej przecież wmawiać sobie, że się tą nadwagę akceptuje, bo tak jest łatwiej!:O Żal...

o kurczę ile tu zakompleksionych mówi się im że ładne a one i tak swoje na siłe się będą odchudzać dziewczyny ok, jeśli wam to sprawia przyjemność takie katowanie, ale swoją drogą za dużo reklam oglądacie moja P. rusza się tyle ile niejedna z Was przez cały tydzień nie mogłaby wytrzymać ale jest przy tuszy nie należy do dziewczyn, które się przejadają taka już jest i nie pozwolę jej wpaść w kompleksy, tylko dlatego, że w TV \"nadają\" inny kanon piękna jest moja i puchata, a jak :):):):)