Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzialbn

Jak zbudowac dobry przedmałzenski zwiazek

Polecane posty

Mam faceta który kocha mnie na życie ma 31 lat i poznał mnie w dyskotece i powiedział ze to ja jego ta jedyna.Chce byc ze mna cale zycie mimo ze po miesiacy znajomosci wyjechał na 1.5 msca.Dzwoni codziennie i pisze smsy ale przeżywa załamanie.Nie moze dostac pracy w Anglii i niespi po nocach.Jestem przy nim w tych trudnych sytuacjach i chce aby to trwało.Planuje wrocic za tydzien.Na świeta.Potem po nich wyjezdza znów a ja mam do niego wyjechac koło czerwca.Niekocham go tak mocno jak on mnie ale wiem ze to chyba to.Jak to utrzymać i zbudowac?PORADZCIE KOBIETY

Gość takse
i będziesz w końcu nieszczęśliwa- odpuść, on teraz madoły to Ciebie kocha ipotrzebuje. Związek oparty na " bo mi bylo go żal a on taki dobry" nie sprawdza się

nie chodzi oto ze jestem z nim z litosci .Ja chce być z nim i przy nim mimo ze jest nieciekawie .Chce o recepte jak to przetrwać i utrzymać swiezy zwiazek .

nie chodzi oto ze jestem z nim z litosci .Ja chce być z nim i przy nim mimo ze jest nieciekawie .Chce o recepte jak to przetrwać i utrzymać swiezy zwiazek .