Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczony 28

Co myslicie o 28 latku ktory nadal jest prawiczkiem

Polecane posty

Gość niedoswiadczony 28

i nie mial dziewczyny jak sie tego pozbyc

Gość vvvvv
Myślę, że nie jest jeszcze tak źle, są starsi od ciebie.

Gość niedoswiadczony 28
predzej pojde na dyskoteke dziewczyny chcialibyscie miec faceta ktory kochal sie z byle kim chyba pojde jednak do klubu i wyrwe dziewczyne, choc wolalbym miec taka ktora znam dluzszy czas

Gość kuzynka22
nie martw sie moj kuzyn stracil dziewictwo w wieku 30 lat, poznal laske fajna , pobrali sie i sa szczesliwi ;) wiec kazdy wkoncu zaliczy ;)

znaleźć sobie pasjonujące zajęcie :O pracoholizm, alkohol, internet i oddawać się nałogowi :O a pozbyć to :D sugestia już była :classic_cool: a tak poza tym to być atrakcyjnym i samo się pozbędzie ale jak przez 28 lat się nie dało to chyba zmienić się szybko nie tak łatwo

Gość anonimowo dziss
moj facet mial 25 lat jak przezyl pierwszy raz. ze mna dziewica:) i bardzi sie ciesze ze nigdy z zadna nie byl :)

to ja moge zadac podobne pytanie:co myslicie o 20-latce ktora jest dziewica bo w wiekszoci facetow uwaza ze nie znalazla faceta zeby ja porzadnie przeruchal bo jest tak beznadzeijna ooo...

To znowu ja. Rzeczywiscie, jestem nieszczesliwy. Ale nie jest jeszcze az tak zle. Oczywiscie caly czas mysle o braku dziewczyny. Mialem okazje. Ja tak naprawde w pewnym sensie uciekam od dziewczyn. Unikam wrecz okazji. To nie zart.

ojej nie masz sie czego przyczepic,myslisz ze jak klikam to zwrcama uwage na bledy i interpunkcje? jesli tak t sie mylisz ,szczegolnie o takiej godzinie nie wnikam w nic...

Uciekasz bo widocznie nie kochaleś. Moze i naiwna interpretacja, ale odnoszę tą sytuację do siebie.

kruk daj spokoj zrobiles sobie oltarzyk i sie do niego modlisz rozmawiaj z ludzmi, poznawaj, niech to bedzie naturalne, to sam w koncu znormalniejesz i nie chodzi tu o fakt, ze ze nie zaliczyles jeszcze ilus lasek majac iles lat, bo co to za roznica - ludzie potrafia zaliczac na tuziny, a i tak czuja pustke w zyciu ale chodzi o to, ze sam sobie budujesz jakis dziwny obraz zwyklych ludzkich relacji nie stresuj sie, nie narzucaj nic sobie, otworz sie na ludzi

Gość I CAŁY OSRANY
ty dziwny jestes.pewnie mieszkasz jeszcze z mamusia.albo jestes taki błłłłłłłłe ze zadna nawet na ciebie nie spojzy

Nie mieszkam z mamusia juz od prawie 8 lat. Aczkolwiek moj charakter jest zwiazany z moim wychowaniem ( czyli z rodzicami ). Szpetny to az taki nie jestem. Przystojny napewno tez nie. Byly/sa dziewczyny ktore za mna sie ogladaja; czy to na studiach czy w Londynie.

Gość dziwny29
Byłem w tej samej sytuacji rok temu. Jedyne co się zmieniło od tego czasu to to, że jestem o rok starszy :o

Gość jak cię seks nie interesuje
i czekasz na wielką miłość to ok, nie ma się co zmuszać ale jak ciągle klepiesz konia a nic sie nie trafia to jesteś klasycznym przegrańcem

no cóz 28 lat i Nic to kretyn ale moze bardziej zadac pytanie czemu ??? moze by sie przydała wizyta u psychologa wyrzucisz z siebie problemy

Gość dziwny29
Nie jestem przystojny ani bogaty, mam problemy natury psychicznej i nie czekam już na nic. Wiem, że nie nadaję się do życia w społeczeństwie, a tym bardziej nie nadaje sie na partnera. Szkoda, może uda się w przyszłym życiu.

Gość a ty dziwny nie bądż taki
zrezygnowany :), jak nie nadajesz się na męża to sobie choć panienke zamów z agencji - niektóre z nich sa naprawde ładne