Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka ....18

jak zrobic zeby od nowa zaczal sie mna interesowac

Polecane posty

Gość maturzystka ....18

jestem w 3kl.Przez 2 lata pewien chlopak z mojej klasy strasznie o mnie zabiegal tyle za mialam chlopaka.Powiedzial ze bedzie na mnie czekal ale ja mu na to ze to nie ma sensu bo wedlug mnie nie paujemy do siebie bo mamy zupelnie inne charaktery.No i od 3 kl dal sobie ze mna spokuj .Problem w tym ze teraz ja do niego cos poczulam, ciaglr o nim mysle i chcialabym z nim sprobowac.Probowalam cos do niego wkrecic i niby mi sie udawalo i on to odwzajemnial.Po jakims tygodniu (od mojego wkrecania :P) gadalam z nim na gadu i on sie mnie zapytal czy ja do niego cos probuje... no wiecie , a ja mu na to" ja ;>".no i temat sie zakonczyl i od tej pory juz nawet za bardzo ze mna nie gada tylko czesc mi mowi.Kurde o co chodz:(.Tylko nie mowcie zebym mu wszystko powiedziala bo nie zrobie tego .Help!

Gość zmanierowana krytykantka
oswiec mnie jak chcesz zdac dziecko mature jak wedlug ciebie spokoj pisze sie przez u otwarte spiedalaj do ksiazek

Gość maturzystka ....18
Boże mozesz sie nie czepiac jak pisze.Nie masz mi nic do powiedzenia na moj temat to wogole nie pisz nic!!!

dziewczynko dobrze ci radze interesujesz sie nie tym co trzeba jakbys dotad opanowala ortografie (mialas na to 18 lat) to mialabys teraz czas na chlopcow a tak-niestety

Gość tamarra_OOO
nic nie rob, przede wszystkim sie nie narzucaj. a jak on bedzie zainteresowany to sie sam przypomni. i rzeczywiscie przyloz sie do matury bo slabo piszesz.

Gość maturzystka ....18
odczepcie sie od mojej ortografii!! mam z polskiego 5 i mayure probna napisalam na 74%!!!!!

napisz zebym dala ci spokoj to dam ;)

o tempora, o mores...5 z polskiego przy takim stylu pisania? Boziuńku....:(

bądź sobą, to nie my kobiety mamy się uganiać za facetami tylko oni za nami, a moze poproś go aby pomógł Ci w nauce przed maturą?

Gość topik62456
skoro stwiedzilas jakis czas temu ze on nie pasuje do ciebie charakterem to tak jest i juz, po co zaczynasz za nim sie uganiac? pewnie zerwalas z tamtym i szukasz jakiejs alternatywy. ale widzisz, moze ten twoj byly adorator to taki typ ktory sie ugania za zajetymi? daj sobie z nim spokoj, jak mu zalezy to niech cie zdobywa, a jak nie zalezy to nie ma sensu sie za nim uganiac bo go wystraszysz. taka jest ich natura zeby za kobieta ganiac, nei na odwrot.

skoro stwiedzilas jakis czas temu ze on nie pasuje do ciebie charakterem to tak jest i juz, po co zaczynasz za nim sie uganiac? bo juz wszystko umie do matury i jej sie nieco nudzi jakby szla tak piorunujacym tempem to zrozum jeszcze studia skonczy przed matura.