Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melrose place

Dziś PIĄTEK- TYGODNIA KONIEC I POCZĄTEK !!!

Polecane posty

Gość melrose place

Co czujecie? Jakie plany? Taki topik weekendowy - beforek czwartek -nasze plany, zamiary -weekend time -PIĄTEK-sobota-niedziela, -afterek-poniedziałek-wspomnienia, plusy , minusy

Gość kontomiesz
będę czytać iliadę.

Gość lady mahbet
Po pierwsze to irytuje mnie ta jeżdżaca reklama samsunga na kafe, ktoś wie jak to zablokować? Weekend- kupie pierogi z truskawami i zjem-cały tydziń i dieta, i oszczednos c, i brak czasu na kaprysy jedzeniowe. Sprzątanie, bleeeee....od tego winni być faceci, ogolę nogi wreszcie, PRZEDE WSZYSTKIM JEST DZIEŃ KOBIET-to kupie sobie moze jakaś bieliznę, bo na prezent od faceta nie ma co liczyć, a wieczorem spotkanie z kumpela w knajpce. ND-las, biegi z psem i tyle.

Gość rysia22
Mam złamaną nogę, więc przeleżę , jak cały tydzień zresztą.Moze brat mnie odwiedzi.

Gość madlen20
ja tęsknote czuje i nic poza tym...ukochany daleko

Gość melrose place
ja marzę o tańcu w dyskotece z muzyką dance i techno, + akcenty latino i chciałabym napić się chociaż troszkę piwa z miodem na ciepło, a tak ? zostałam zaszantazowana emocjonalnie, wiec jedyne na co mam ochotę i co mi pozostaje to przeleżeć-przespać-przeryczeć tę syfiastą rzeczywistość