Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaaaa

Zaskoczył mnie i nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość zaskoczonaaaa

Ostatnio moj ukochany zabrał mnie do jubilera zmierzyc mój palec... szczerze mówiąc to mnie bardzo zaskoczył, bo choć czasem wspominamy o ślubie on mówi, że to za ładnych parę lat. Jak myslicie, czemu teraz chciał znać ten wymiar? Na przyszłość? Ale po co tak szybko to mierzenie?

Gość zaskoczonaaaa
:D Nie, wiesz jestem przekonana na 99,9% że nie. Na wszystkie zblizające sie okazje do prezentow juz cos mi wybrał i to na pewno nie jest pierscionek.

Hoho, no to skoro na 100% nie dla pierscionka cie do jubilera zabiera, to pewnie zeby sobie jaja z ciebie zrobic, zebys jak glupia zastanawiala sie po co to :P sens zakladania niektorych topikow czasem naprawde mnei zastanawia:O

Gość zaskoczonaaaa
Nie rozumiesz. Wiem, ze kiedys nadejdzie ten dzien ale on sam mowi o tym ze jeszcze przynajmniej 2 lata... Dlatego mnie zastanawia czy chcial zmierzyc poprostu na przyszłosc czy te jego gadanie o kilka latach to tylko sciema i cos knuje...

Gość yyuua
zareczycie sie teraz na swita a slub za 2 lata.proste!

Gość cioocia dobra rada
na razie niec nie mysl i nie chcwal sie koleznakom poczekaj az padnie na kolana a na palec wlozy ci brylant proszac o twa reke poki nie masz brylantu na placu to nic nie wiadomo....