Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

Czy istnieje przyjaźn damsko-męska

Polecane posty

Gość nie istnieje
chyba, ze podszyta erotyzmem;-)

Gość bum siaka laka siaka laka bum
pewnie, ze istnieje........ja takieg typu znajomosc prowadze, z tym typem sie czuje jkabym byla znjakas zajbiaszcza dziewczyna, dobrze sie przy nim czuje, normalnie gosc do tanca i do rózanca....oczywiscie jako przyjaciel

Gość werwerwerwq
ja mam takiego przyjaciela, znamy sie juz 20 lat. Ale on jest gejem :)

fajnie też bym tak chciała?? poznac fajnego faceta ale tylko jako przyjaciela, bo czasami męski sposób patrzenia na swiat pomaga. Brakuje mi takiej relacji.

Gość jest ale wg mnie
tylko miedzy bylymi. Znaja sie ,lubia, ale juz na siebie nie leca.Mam takich

Gość kogut
ie istnieje.Kto mówi inaczej łże

Gość nie istnieje
jeszcze kilka lat temu mialam nadzieje, ze istnieje, ale teraz swiadomie mowie, ze NIE, wczesniej czy pozniej kazdy chcial seksu, nawet facet, ktorego traktowalam jak brata i myslalam, ze on mnie jak siostre, o innych przyjacielach nie wspominajac;-)

Gość wbrew pozorommm
nie istnieje..mialam 3 takich przyjaciol...w jedym ja sie zabujalanie wiem kiedy i jak to sie stalo ale stalo-efekt przyjazni nie ma...pozostali dwaj ale oni po kilkunastu latach zaczeli uderzac do mnie..a juz wierzylam i sie zapieralam ze przyjazn istnieje..nie ma szans jak dla mnie..predzej czy pozniej jedna ze stron zac znie sie zastanawiac a co by bylo gdyby:P

Gość AnulaM.z UK
wedlug mnie istnieje taka przyjazn ale tylko miedzy gejem i lesbijka :) kiedys mialam takiego przyjeciela przez okolo 6 lat ale przyjazn zeszla na inne tory i teraz to moj partner zyciowy :)

Gość cudowne usta co czynią cuda
Nie ma mowy-taka przyjażń zawsze kończy się w łóżku-wiem to z autopsji.

oczywiscie ze istenieje ....a jesli konczy sie w lozku to znaczy ze to nie byla zadna przyjazn!!!!!!!!!!!!

Gość oczywiście........
że istnieje - a swój finał ma w łóżku

Gość nie istnieje
kazda przyjazn damsko-meska wczesniej czy pozniej jest podszyta erotyzmem

wcale ze nie najlepsza milość jest oparta na przyjaźni..

w mylicie zwykle znajomosci z przyjaznia !!! przyjaciel to ktos kogo sie zna dlugi czas a nie facet dopiero co poznany ,,,,,o czym wy mowicie....z takim to wiadomo ze sie predzej czy pozniej skonczy w lozku ....

Gość nie istnieje
ja wlasnie pisze o kilkuletnich przejazniach... w KAZDEJ wczesniej czy pozniej pojawil sie podtekst erotyczny!!!

"kazda przyjazn damsko-meska wczesniej czy pozniej jest podszyta erotyzmem" ja z moimi przyjaciółmi nie mam zamiaru sypiac ....i prosz nie uzywaj slowa kazda/kazdy bo dziala mi na nerwy

"ja wlasnie pisze o kilkuletnich przejazniach... w KAZDEJ wczesniej czy pozniej pojawil sie podtekst erotyczny!!! " no chyba u cibie ale nie u mnie ....:)

Gość nie istnieje
kazda, to oczywiscie uogolnienie, ale nie znam przyjazni w ktorej jedna ze stron, wczesniej czy pozniej, nie chcialaby czegos wiecej!!!

Gość nie istnieje
Tak, pisze to z wlasnego doswiadczenia (i doswiadczenia znajomych), i zreszta z jednym niby wyjatkiem, to zawsze faceci chcieli cos wiecej, wlacznie z przyjacielem, ktorego traktowalam jak brata!!!

"kazda, to oczywiscie uogolnienie, ale nie znam przyjazni w ktorej jedna ze stron, wczesniej czy pozniej, nie chcialaby czegos wiecej!!!" czyli wszyscy przyjaciele predzej czy pozniej skończą w lozku ?:) a co jesli przyjaciel ma dziewczyne/chlopaka....?:)

chłop czy dziewczyna to jeszcze nie mąż czy żona.. więc zmienić sie mogą jeszcze kilka razy :)