Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna1234

nie wielka ilosc krwi z odbytu od 1,5tyg co mi jest???

Polecane posty

Gość joanna1234

Gość nie dajcie się nabijać w butel
Jak czytam tematy podobne do tego to nei wiem czy smiac sie czy płakac:-)

Gość NINA2222
jeśli stolec jest cienki (grubości cienkiego palca dłoni) to może byc to nowotwór odbytu. MIGIEM DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość joanna1234
kurcze mam dopiero 20 lat i juz taki problem a ta krew to jest taka czerwona jasna bo czytalam ze ciemna to nowotwor ale nie wiadomo

Gość joanna1234
i troszke swedzi

Gość Mucha2334
joanno, mój partner miał podobne objawy, dodatkowo jego stolec był mało zwarty i miał uczucie ciągłego niewypróżnienia. Jak się okazało, po wizycie u gastrologa, ma żylaki odbytu. Żylak pęka i krew wychodzi. Jest możliwosc, ze zylaki sa rowniez na jelicie. dostal masci, czopki i inne lekarstwa. Za miesiac ma isc na kolonoskopie, aby wykluczyc inne choroby (rowniez nowotworowe). Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Jesli masz siedzacy tryb zycia, malo sie ruszasz lub masz notoryczne zaparcia, to mozesz i Ty miec zylaki. Biegiem do lekarza! Jesli to zylaki, to bedziesz miala pewnie podobny proces leczenia. Zylakow raczej sie nie usuwa, tylko sie farmakologicznie rozbija. Pozdrawiam.

To mogą byc żylaki odbytu czyli hemoroidy. Ale mogą być też zamacznie poważnijsze przyczyny np. wrzody lub zmiany naowotworowe w jelicie grubym. Czym prędzej do lekarza!!!!!