Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzciemiproszę

czy można przeżyc miłość więcej niz raz

Polecane posty

Gość powiedzciemiproszę

może to głupie pytanie..ale chciałam zapytac, czy można poczuć, ze to jest TO kilka razy w życiu, czy też prawdziwa miłośc zdarza się tylko raz..? ja juz przezyłam jedną taką miłość... i przez prawie 3 lata nie mogłam o nim zapomnieć po zerwaniu. boję się, ze nie bedę umiała juz nikogo pokochac, ze jak z kims bedę to juz z poczucem pogodzenia sie z tym. ze to nie miłosc... czy któras z Was pokochała tak NAPRAWDE głęboko więcej niz raz..? dajcie mi nadzieję...teraz poznałam kogos nowego, i mimo ze do tamtego juz nic absolutnie nie czuję, boje się ze moje uczucia zupełnie się wyczerpały...:(

Gość ja pokochalam drugi raz
po wielkim cierpieniu... i kocham bardzo mocno,

Gość szambonurek
tylko doswiadczenia nabierzesz i bedzie coraz lepiej, a milosc i tak nie istnieje, jest to jedynie zauroczenie ktore zaslepia prawdziwy obraz tej drogiej osoby,powodzenia

Gość tez sie nad tym zastanawiam...
podobna sytuacja rozwiodłam sie kilka lat temu a jakos nie potrafie nikogo pokochac...

Gość kamelllia
moja pierwsza miłośc to było coś wielkiego-byliśmy razem 6lat-i po zerwaniu trudno mi było dojść do siebie-ale potem poznałam mojego narzeczonego-jesteśmy razem 3lata-planujemy ślub i jet dużo lepiej-choć kiedyś myślałam,że to nie możliwe:) Głowa do góry:)

Gość facet co sie zna
Każda następna miłość może być lepsza od poprzedniej.

mowcie co chcecie .........ale zawsze wracamy myslami do tej pierwszej milosci zawsze