Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytyka18

czy wy tez nie macie szacunku do biednych ludzi?

Polecane posty

Gość krytyka18

Nie nawidze ich, wiecznie narzekaja, ze im malo. Przeciez kazdy jest odpowiedzialny za siebie, wiec niech sami sie wezma do roboty leniwcy

Gość jak dla mnie kto
jest bogaty to sie dorobił na krzywdzie innych wiec ja gardzo bogatymi ;)bo to biedni zapierdalaja za was leniwcy !!!

Nie krytyka tylko kretynka winno być. Ja biedy nie cierpie. Ale zauwazenie jej i jej przyczyn jest kwestią pewnej wrażliwości. Widocznie miałaś w życiu wielkie szczęście i nigdy nie miałaś problemów finansowych. (zaraz usłyszymy ze miałas i wyszłaś siłą woli i wyrywaniem sobie rąk :) ) A mi ręce opadają...

pracuje w swietlicy szkolno wychowawczej......z dziecmi z rodzin ubogich i patologicznych mam kontakt z ich rodzinami...... nie mozna uogolniac....... niektorzy zyja skromnie ale mimo to potrafia dac dzieciom duzo milosci.....dbaja o nie jak tylko moga.......stara wrecz na rzesach .. a niektorzy nie robia dolownie nic watpie czy nawet wiedza ze ich dzieci stoja pod blokamiw wieku 14 lat i kopca papierosy czy wlocza sie calymi dniami:o zalezy im tylko zeby miec na wodke tychh drugich jest mi zdecydowanie nie zal