Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

wiecie dlaczego nie mam nikogo ????

Polecane posty

tak se dzisiaj stwierdziłem że nie jestem dośc przystojny aby kogoś miec :O cóż z tego ze jestem wysoki , sszczupły :O

Gość nussbeisser
smęcisz

to prawda a wywnioskowałem to choc muszę się wybrac do innych klubów ale tam gdzie byłem było właśnie dużo par gdzie facet dobrze zbudowany miał dziewczyne . ja im nie zazsroszcze ale stwierdzam że puki co narazie musze byc sam niestety

Gość nie przesadzaj
nie kazda kobieta leci na bardzo zbudowanych facetow! polowa sukcesu facetow, ktore maja partnerki, to troche pewnosci siebie i odwaga, zeby podejsc i zrobic pierwzsy krok... nic wiecej... nie przejmuj sie i na nastepnej imprezie podejdz do jakies interesujacej Cie laski i zapros ja do tanca albo porozmawiaj z nia:-)

nie przesadzaj ... ja podejśc potrafie ale nie jestem dośc przystojny pracuje nad sobą już ok rok ale to jeszcze nie to :(

Ale żeś Ameryke odkrył - pewnie, że musisz być przystojny, żeby kogoś mieć. Miałeś wcześniej co do tego jakieś wątpliwości?

nie masz nikogo z dlatego, że tak uwazasz: "tak se dzisiaj stwierdziłem że nie jestem dośc przystojny aby kogoś miec" a wcale nie dlatego, że tak jest... masz postawe przegranego życiowo... po prostu... podobnie jak np ten brzydal, ktory nawet do dziwki boi sie isc, bo jest prawiczkiem...

myślę że podrywac można wszędzie :) ale aby kogoś miec to muszę się dobrze prezentowac mi jeszcze troche brakuje :( ale już wkrótce będzie lepiej oby

Gość xxx1979
W klubie poznać kogoś sensownego jest bardzo trudno, ocenia się tylko wygląd, już nie raz nacięlam się na przystojnego faceta ale jak już coś powiedział...szkoda gadać. więc głowa do góry, juz niedługo lato, wyjazdy może coś się wydarzy.

ja mam prace nie moge sobie tak wyjeżdzac :O i jak sobie to wyobrażasz mam jezdzic po polsce aby kogoś poznac to zbańcze

Gość nie przesadzaj
wygladasz ok:-) zmien nastawienie, to racja:-) usmiech na twarzy i troche optymizmu i bedzie dobrze:-) zrob pierwszy krok i zainteresuj sie jakas lska, jak podejsice do niej, to zaden problem, to tym bardziej powinno byc ok, a kobiety uwielbiaja byc zdobywane;-)

Gość hugun chatich ty to dziewczynę
możesz znaleźć tylko na: http://www.przeznaczeni.pl/ reszta nie przeżyje twojej duchowości :classic_cool:

Gość nie przesadzaj
dlaczego komplement od razu przekrecasz, a nie wierzysz w niego?

Stanę przed Aniołami i w ramach zadośćuczynienia zażądam następnego wcielenia jako szejk arabski z własnym haremem. Ewentualnie hollywoodzki gwiazdor - w sumie efekt będzie ten sam. I wtedy sobie wszystko odbije :P

Gość nie przesadzaj
Hagun, Ty tez nie narzekaj, tylko bierz sie za podrywanie dziewczyny jak masz jakas na oku:-)

Gość nie przesadzaj
to sie zwie pesymizm, a nie realizm:-P;-)

Hagun Chatich nie ma co wybredzac;) przynajmniej potrenujesz "zwiazki":D;)

ciekawe czy dziewczynie spodobałoby się gdyby się dowiedziała, ze była jedynie obiektem treningu :)

brzydall ... ona sie tego nie dowie pozatym dziewczyny też trenują wiec dlaczego ja np nie moge ???

Hagun, to jest młoda Ally Sheedy, dość ciekawy wybór obiektu zainteresowania Cream, możesz trenować, jeśli potrafisz zrobić tak żeby się nie wydało. Co jest raczej trudne bo prawda ma tendencję do wychodzenia na wierzch.