Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka_ja82

Sprzedam suknię MS MODA - katalogowa a jednak oryginalna

Polecane posty

Gość ka_ja82

Witam! Mam na sprzedaż suknię katalogową MS MODA, jednak składa się ona na moje życzenie z dwóch części różnych modeli. Jest to kombinacja sukni Suzanna i Brigitte. Z dwóch sukienek spodobały mi sie w jednej gorsecik a w drugiej spódnica. Okazało się, że istnieje możliwość użycia tej samej koronki w gorsecie co w spódnicy i salon zgodził się na zamówienie takiej kombinacji. Jest to śliczna sukienka, nie posiada żadnych oznak zużycia. W dniu ślubu była śliczna pogoda tak więc sukienka nie pobrudziła się zbytni, a po wyczyszczeniu wygląda jak nowa i czeka na nową właścicielkę, która zauroczy znów gości i Pana Młodego. Sukienka rozm. 38/ wzrost 164cm, + 5-7 cm obcas. Do sukienki dorzucam bolerko z krótkim rękawem. cena do negocjacji. Kontakt na meila: ka_ja82@wp.pl Sukienka do obejrzenia na stronie: www.ka_ja82.fotosik.pl

Gość ka_ja82
suknię można zobaczyć na stronie: ka-ja82.fotosik.pl

Gość xyz222
śliczna ta sukienka, połączenie faktycznie efektowne, poproszę na meila więcej info zaba_8@wp.pl

Gość śliczna jest
gdzie można zobaczyć sukienkę???????????????? może jakieś adresy strony salonu MS MOda?

Gość porke
klikam w link ale zdjęcia nie ma

Gość ka_ja82
dziękuję za wszystkie pochlebne komentarze. Muszę nieskromnie przyznać, że szułam się wyśmienicie w tej sukni i życzę tego z całego serca przyszłej właścicielce. Sprzedaję ją tylko z tego względu, że serce mi pęka kiedy bezużytecznie wisi w szafie. Niech służy kolejnej szczęśliwej dziewczynie. Polecam: http://ka-ja82.fotosik.pl/