Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikadominika

on mnie zostawił a ja od pół roku nie moge zapomiec...ciągle go kocham.......

Polecane posty

Gość nikadominika

mimo, ze jestem z innym................czasem wydaje mi sie ze on jeszcze wroci.........wydawało sie ze jestesmy dla siebie stworzeni....;(

Gość oto ja oto ty
Ty przynajmniej sie z kimś spotykasz...ja nawet nie moge sie przełamać do innych facetow ..... :(

Gość kiedys ci przejdzie
kochalam jeszcze trzy lata ...i przeszlo

Gość nikadominika
jeju 3 lata jeszcze takiej meki????????? co z tego że spotykam sie z innym jak nic do niego nie czuje , i ciagle myśle o byłym.......

Gość katie292
mam to samo co Ty, chociaż minął już ponad rok od naszego rozstania, a ja spotykam się z kimś innym to nadakl kocham byłego. Na pozór wydaje się uśmiechniętą, szczęśliwą dziewczyną a w rzeczywistości bardzo cierpie i w cale nie jest z każdym dniem lepiej. Ciągle ich do siebie porównuje, a to jest nierówna walka bo zawsze wygrywa były. I chociaż mój obecny chłopak zrobiłby dla mnie wszystko, to ja niestety dla niego nic. Może ktoś wie jak się z tego wyleczyć?

rozumiem was dzieczyny mialam podobnie.bylam z kims a przez rok myslalam o bylym ale to sie zmienilo i jestem teraz szcesliwa.wreszcie sie uwolnilam od tego idioty. wam tez sie uda.potrzeba czasu ale dacie rade:)

Gość co to jest pół roku wobec
wieczności....... :O