Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pięknaślicznaithebest

JESTEM NAJPIĘKNIEJSZA I DOBRZE MI Z TYM

Polecane posty

jestem piękna kochana zazdrośnice żal mi was =********* www.justagwiazda.fotka.pl

Gość heheheheeee
po pierwsze jestes troszke gruba,po drugie nie podoba mi sie twoj nos,po trzecie jestes mloda siksa i do ksiazek a nie !fotek sie zachciewa :-p hehe ja tam ci nie zazdroszcze;-)

Gość heheheheheh
masz obleśny gruby brzuch:/

Gość prowokacja a pasztety juz
jadem pluja

heheheheeee teraz era anorektyczek nastala czy co????????????/ zdrowa kobiete o pelniuitkich ksztaltach od grubych wyzywaja zalosne sOul to sQueeze tez mi sie podobaja !!!!!

Gość aaaa to ty
miałem cię po sobotniej dyskotece. dobrze że nie dałem telefonu... gdzie ja miałem oczy takiego paszteta analnie obracać...

Gość ta najgorsza..
a co sraczka cie chwyciła ze masz taki wytrzeszcz? :D

Gość ha znam ja moja
sasiadka:) co chcecie wiedzieć?:)

aaaa to ty chyba glupi jstes nie chodze na dyskoteki dla pustych panienek ta najgorsza.. zazdroscisz i tyle

pffffffff kobieto ty chyba chuja z głową zamieniłaś!!!!!! chcesz wiedzieć prawde? Ok! Jestes obleśna masz zmutowany ryj i jak ci sie wydaje ze jestes piekna to naprawde mylisz sie i to w chuuuj grubo naprawde w chuuuj grubo!!!!! chyba zes nigdy pięknych dziewczyn nie widziała pasztetówo i kurwa nie mysl ze mowie to zlosliwie bo wolałaby umrzec niz wygladac tak jak ty masz krzywą morde, kilo tapety kichol jak kartofel masz płaską dupe i cycki ale za to masz wyjebiście gruby brzuch i wez najlepiej spierdalaj bo po twoich postach wioskuje ze jestes nie tylko ochujała z wyglądu ale i z charakteru masz najebane pod kopułą.!!!!!!!!!!!!