Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRALALALALLAA

dziewczyna 105 kg ma szanse na kogos?

Polecane posty

Gość TRALALALALLAA

blondynka w okularach zabawna ale bardzo gruba, no otyla czy jest jakis ktory by dal jej szanse czy odpada z miejca? od razu dementuje, ze nie jestem ta panna pytam z ciekawosci bo to moja kolezanka, jest sama ciagle i nie moze sobie zycia ulozyc a nie schudnie za duzo bo ma chyba jakies zaburzenia

Gość wesssuusjq
jak jest kiełbasa to niema chłopa, a jak jest chłop to oczy podbite

Gość Dugas
przy wzroście 160 raczej nie

Gość ert
pewka, ze ma szanse.. pewnie malemu odsetkowi facetow podobaja sie duze dziewczyny ale na pewno tacy sa

Gość zawsze sie znajdzie
ktoss... nie wszyscy mezczyzni lubią wieszaki:)

Gość frotka1
Jesli jest niepewna siebie i zakompleksiona, to niestety nie. Znam szczesliwe pary, gdzie ona jest gruba, ale jak juz pisalam, jest pewna siebie i nie ma kompleksow.

Gość czy ktos wytlumaczy
jasne ze ma szanse:) moja kolezanka wazy wiecej ale jest zadbana ladnie ubrana i usmiechnieta od ucha do ucha ma cudowny charakter :) ma faceta od 4 lat i bardzo sie kochaja!

Gość chyba u równie grubego
pryszczatego stulejarza onanisty :o

Gość ta najgorsza..
nie wszyscy ludzie patrzą tylko na wygląd:) mam kolegę z porazeniem mózgwym (intelektualnie jest całkiem sprawny) tyle ze ma przykurcze w rekach i w nogach, chudziutki jest, ma problemy z chodzeniem..i MA dziewczynę .

Gość czy ktos wytlumaczy

Gość upek.......
szczescie ze ja wlasnie takiego mam:)

Pewnie, że ma szansę;-D Każdy ma szansę nieważne jak wygląda czy ile waży- gdzieś na świecie jest jego druga połówka. Ja to różne wachania wagi mam- i jakoś mój facet jest ze mną od 5 lat. Także poza wyglądem oczywiście- bo dla wielu w dzisiejszych czasach to podstawa w ogóle pogadania z daną osobą ( bo po co będzie gadał z \"plackiem\" albo z \" wielorybem\") liczy się kwestia charakterów i calego wnętrza. Bo jeżeli ludzie czują się w swoim towarzystwie zajebiście i się nawzajem dopełniają i rozumieją to wtedy reszta odchodzi na bok. Ale niektórzy dochodzą do tego z wiekiem. Dla młodzieży zazwyczaj liczy się wygląd . No ale cush wygląd przeminie a to co w środku zostaje na zawsze. Takie jest moje osobiste zdanie.

Gość upek.......
voodica bardzo madre słowa:)

aha poleć tej koleżance wizytę u lekarza i zapytanie o tabletki "Zelixa" albo "Meridia" Jeżeli nie będzie przeciwwskazań - to szybciutko schudnie;-D

zgadzam sie z poprzedniczka. Kochalam mojego exsia straasznie, byl zajebiscie przystojny i piekny, ale... Czasami nie lapalismy kontaktu i caly czas bylam o niego zazdrosna:O

Gość renata i kasztanki
pewnie ze ma szanse...u specjalisty od photoshopa:D:D:D

do Voodica...co Ty zrobiłaś że tyle kg schudłaś?? :D

Gość mikser
to zależy co potrafi kamasutra itp ale jak dla mnie to powinna zadbac o siebie i schudnc nie ma złej diety jest tylko słaba wola . a jak siedzi w domu to nikogo nie pozna, wiara w siebie czyni cuda i przyciaga ludzi :) usmiech to tez dobry sposób

Ja biorę właśnie Zelixe. Pomaga mi w walce z nadwagą i przestawieniem sie na nowy, zdrowszy tryb życia:)

Jednak jest to lek na leczenie otyłości- i mogą i powinni go brać ludzie którzy mają do zrzucenia ponad 25 kg. Jest niebezpieczny dla zdrowia dlatego wydaje się go tylko na receptę i nie powinny go brać osoby zbyt szczupłe. Oczywiście wiadomo, że nie da się tego upilnować- dlatego przestrzegam przed zażywaniem ich bez kontroli i opieki lekarza. Ogólnie przed zaczęciem kurcji powinno się wykonać wszystkie badania ogólne.

Gość moja kolezanka znalazla
faceta, ktory ja kocha ktory nie ma nadwagi, ani nie jest otyly i do tego wyglada dobrze :) Poza tym nigdy nie narzekala na brak facetow, bo akceptuje siebie razem ze swoja otyloscia

mój facet tez mnie zawsze akceptowal i akceptuje nadal;-D I tez raczej ułomny na ciele , twarzy i duchu nie jest:) Ale teraz to ja postanowiłam wreszcie coś ze sobą zrobić. Mimo, że nigdy też się wyglądem nie przejmowałam i kompleksów nie miałam jakichś większych niż przeciętna laska :)

Gość mikser
jak szybko stracić 5 kg ---- obcic sobie rękę . a tak realnie to żadna dieta nie dziła bez wysiłki fizycznego polecam pływanie w zimnej wodzie drastyczne ale traci sie dużo kalorii od samego siedzenia a jak ktoś nie znosi zimna to pływalnia godzinka dzienie efekty rewelacyjne nie katuje się człowiek tak jak na siłowni choc też się przydaje nie powiem ale wolę pływanie :) podstawa to systematyczność " każda potwora znajdzie swego amatora "

Gość viola_2
podkresl to co w Tobie piekne i ruszaj na podboj:-)