Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susannah

Jak daleko dziewczyna może się posunąć i przy okazji nie została nazwana dziwką?

Polecane posty

Ciekawi mnie to. Bo patrząc na niektóre wypowiedzi tutaj widzę, że pomimo facetowi jest przyjemnie, może i być druga strona... Przeczytałam tutaj pewne stwierdzenie: \"Dobrze jednak byc facetem- laska robi ci loda i jeszcze uwaza, ze to normalne i oczywiste I prosze, nie porownujcie lizania c*pki do wsadzania sobie do buzi fiuta..\" Jeśli się jest z kimś w związku, te dwie osoby się kochają i mają do siebie zaufanie to czy istnieją jakieś ograniczenia? czy facet po prostu czerpie z tego przyjemność, a i tak w duchu myśli, że ta dziewczyna to dziwka?

tak najlepiej załóżmy worki jutowe i pochwy na szyję :D:D:D i nie uprawiajmy sexu wcale bo nas facet dziwką nazwię Kobieto tu same małolaty o mózgu wielkosci małego orzecha włoskiego pisują a Ty chcesz na ich podstawie kształtowac sobie opinie??:O

v33 masz rację , albo sama gównarzeria albo ewentualnie słuchacze ojca-dyrektora . czym się przejmujesz ? - masz ochotę zrobić facetowi loda ? - to robisz , i nie zawracaj sobie głowy innymi

Gość Sluchacz Ojca Dyrektora
..wypraszam sobie

To co piszecie szokuje mnie .Nigdy nie zastanawiałem się kochając się z kobietą, gdy ona chciała takich czy innych stymulacji w celu osiągniecia orgazmu że jest dziwką.Tak sądzą faceci o poglądach z ciemnogrodu ,albo osobnicy zupełnie pozbawieni elementarnej wiedzy o seksualizmie kobiet, egoiści albo moralni sadyści.

Aleś ty gupi. Robienie loda to dawanie komuś pszyjemności a nie poniżenie siakieś. Pfff