Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŹLE MI

PROSZE WEJDZ !!!!!!!!!!tradzik+tabletki anty +gronkowiec

Polecane posty

Gość ŹLE MI

wkurzaja mnie juz Ci wszyscy lekarze..ide do dermatologa przepisuje mi kilo masci ktore tylko wysuszaja wypryski...ost sie rozplakalam nawet( jestem juz w takim dolku) a lekarka do mnie-- jestes bardzo ladna;/ ..przeciez widze jak wygladam jaka mam cere..co z tego ze mam ladne oczy czy figure jak ten tradzik rujnuje mi zycie.. postanowilam sama postarac sie poszukac PRZYCZYNY TRADZIKU ..wszyscy lecza skutek ..a nie przyczyne a wiec moje pytanie: 1) 3 miesiace temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne wiec to moze byc powod mojego okropnego wysypu ..jak myslicie? 2) mam gronkowca w gardle (dodam ze nie szpitalny tylko "domowy") i sie zastanawiam czy to nie jest powizane choc lekerz moj powiedzial ze takiego gronkowca ma 50 % spoleczenstwa ..hm? prosze powiedzcie co o tym sadzicie...ja nigdy nie mialam takiej twarzy jak teraz...cala broda obsypana takimi podskornymi gulami jeden obok drugiej ..na czole i policzkach pojedyncze.. PROSZE O ODP!!!!!!!!

Gość ŹLE MI
nikt nie doradzi??:(:(

Gość syfek
Miałam podobnie jak ty,poszłam do innego dermatologa bo ten co mi doradzał wcześniej tylko wyciągał kase i nic więcej więc ten drugi stwierdził że mam źle dobrane tabletki antykoncepcyjne(miałam całą twarz w małe krostki taką kaszkę a na brodzie i szyi po bokach duże bolące gule)także przepisał mi pierw antybiotyk unidox,skinoren na syfy i nowe tabletki anty Sindi-35 po miesiącu wszystko wylazło to było najgorsze,po dwóch goiły się ślady nowe syfy nie wychodziły,po trzech miałam już gładką buzię aha robiłam przerwę w braniu tabletek i skóra jest dalej ładna spróbuj też tak może ci pomoże.

Gość ŹLE MI
dziekuje ze chociaz ktos odp. SFEK: no ja ide pojutrze do dermatologa innego zobaczymy co mi powie..czyli jest to mozliwe ze wcale to nie jest gronkowiec a efek odstawienia tabletek..a czy blizny tez Ci poschodzily??? bo mi zostaja czerwone plamki...:( moze sie jeszcze ktos wypowie??

Gość ŹLE MI
SYFEK *

Gość ŹLE MI
???