Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S s s s s s...

era - abonament - umowa

Polecane posty

Gość S s s s s s...

kończy mi się umowa , czy jeżeli chcę ją przedłużyć to muszę do nich iść i o tym powiadomić czy oni jakoś automatycznie przedłużą po terminie ?

Gość jojojokikoko
automatycznie nie maja prawa ci przedluzyc bo istnieje mozliwosc ze juz nie chcesz miec abonamentu

Gość automatycznie na czas nieokreś
lony

Gość S s s s s s...
aha , bo słyszałam , że jak sie nie zgłosi miesiąc przed dniem w którym umowa została zawarta to oni automatycznie ją przedłużają , a ja pamiętam ze telefon kupowałam na początku kwietnia 2lata temu ... a wiecie może co aktualnie oferują stałym klientom ?

Gość uwolnić tybet
Mnie bombardowali propozycjami juz na pół roku przed wygaśnięciem umowy. Nie wiem jakie sa teraz propozycje , ale pamietaj , ze możesz z nimi negocjowac , zawsze cos udaje sie utargowac , jeśli to przedłużenie umowy.

dziwne że nie dzwonili do Ciebie z propozycja

Era przedłuża abonament automatycznie, dopóki im nie powiesz, ze rezygnujesz umowa cały czas jest ważna. Musisz isc do salonu i popytac co maja akktualnie dla Ciebie. Ale ogolnie to nic ciekawego nie ma. Ja mialam umowe do grudnia, ale caly czas nie ma nic ciekawego i nie zmieniam narazie ani abonamentu ani telefonu.

za darmo salda nie sprawdzisz w abonamencie,numer płatny 29 groszy netto to 602 963

Gość S s s s s s...
Pariss dzieki za odp dokładnie o to mi chodziło :) a jaki konkretnie masz abonament ? dzisiaj przejde sie do salonu i zapytam co i jak ,

Ja nie pamiętam nawet jaki mam :) Chyba 70 minut darmowych, ale co dokładnie to nie wiem. Mozesz tez zarejestrowac sie na stronie ery, tam dostaniesz era kod smsem i zobaczysz sobie co maja dla stalych klientow.

tępa istoto Ci odpowiedzi na samym początku!!!

Własnie do mnie choler anigdy nie dzwonia, wkurzaja mnie tylko. Ja jako stały klient musze płacic za jakies telefony po 120 zł podczas gdy nowi mają je za 1zł . Paranoja! Wybieram sie do nich, ale nie mam za bardzo czasu tam stać. Tym razem nie popuszczę..

z erą często lepiej się wychodzi rozwiązując umowę i podpisując nową,niż przedłużając.stałych traktuja trochę niepowaznie.