Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_ja

nasadka goląca do braun silk epil- gdzie kupić???? pomocy!!

Polecane posty

Gość mała_ja

czy ktoś orientuje się może gdzie można dokupić część do depilatora- chodzi mi właściwie o samą siateczkę do nasadki golącej???? Niestety zepsuła mi się i nigdzie nie mogę jej znaleźć :( czy to wogóle da się gdzieś dokupić??? ;(

Gość klik klik
mam pytanie. czy własnie ta nasadke do tego depilatora mozna wkladac do lodówki przed goleniem na jakis czas zeby mniej bolało?

Gość mała_ja
klik klik- chodzi mi o nasadkę golącą- taka z siateczka, która tylko włoski obcina (więc to nie boli), co do depilującej nigdy nie wkładałam jej do lodówki:) właściwie praktycznie się nie depiluję, bo nie odpowiada mi efekt

Gość mała_ja
no szkoda, że nikt nie wie, bo szukam tej części już od miesiąca... chyba przyjdzie mi zainwestować w jakąś nowa elektryczną golarkę ;(

Gość napisz lub zadzwon do zrodla
Zadzwon, podekdz do sklepu, gdzie kupowalas golarme i zapytaj sie czy maja taka czesc. a jak nie, to zadzwon do Brauna. Tam na pewna wiedza czy mozna kupic taka siateczke. Powodzenia.

Gość mała_ja
dzięki za radę, po sklepach już pochodziłam, tylko robili do mnie wielkie oczy... pozostają poszukiwania telefoniczne :/

nie rozumiem tego zupelnie. idziesz do sklepu sieciowego rtv agd i mowisz ze chcialabys zamowic nasadke do takiego modelu. na takiej samej zasadzie ja dokupilam dzbanek do ekspresu przelewowego philipsa. A jak nie pomoze to zadzwon do serwisu badz dystrybutora i zamow sobie. powodzenia :)