Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLSKA KOLEJ

W POCIĄGU NIE OTWARŁY SIE DZWI Otwarłem dzwi na siłę ja wyskoczyłem dwe dziewczy

Polecane posty

Gość POLSKA KOLEJ

nie dały rade pojechaly dalej (nie dałem rady przytrzymać dzwi zeby one też wysiadły) a do innych dzwi byśmy nie zdązyli , PS pociąg osobowy kl II Gliwice - Częstochowa

Gość OTWARŁY powiadasz
:O

Ja raz też nie dałam rady drzwi otworzyć i pojechałam dalej niż chciałam, ale to w pośpiesznym było:o

Gość juliusz
a ja niedawno mialem takie zdarzenie jechalem intercity Szczecin- Warszawa przez Poznań już się szykuję do wyjscia bo Poznań a okazało się ze ten jedyny pociąg ktory nie zatrzymuje się w Poznaniu najbliższa stacja to Kutno dopiero tam wysiadłem i musiałem wracac innym pociągiem do Poznania a byłem wsciekły jak cholera bylo mi wstyd jak cholera i głupio bo sam jestem kolejarzem.Musieliscie widzieć moją głupią mine jak pociąg mijał Poznań nie zatrzymując się.

Gość POLSKA KOLEJ
szkoda ze już tych dziwewczyn nie spotkam a było by się z czego pośmiać może nawet przy piwie

Ja kiedys jechalam pospiechem, ktory nie zatrzymywal sie w moim miescie i kolejarz, ktory z nami jechal pociagnal hamulec bezpieczenstwa i ucieklismy hehe

Gość kolejorzzz
he he he he he fajnie

Gość POLSKA KOLEJ
jak bym tak zrobił to bym dostal mamdat za zatrzymanie pociągu