Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxpolkaxxx

Dlaczego muszą być takie osoby,które nastawiają wszystkich przeciw tobie??

Polecane posty

Gość makiavvellli
bo ludzie to ścierwo, sa jak zwierzęta, wyczuwaja fermony strachu, a jeśli jesteś naznaczona(y) syndromem ofiary to zrobią z ciebie ofiare choćbyś robiła wszystko by być o.k ludzie to gorzej niż zwierzęta.

tez sie nad tym zastanawialam, ale po pewnym czasie stwierdzilam ze nie nalezy sie przejmowac tym co ludzie mowią i w wiekszosci wymyslają, byc moze sa zazdrosni i dlatego tak się uprzykrzają...

Gość alana---=0
bo widac jestes głupia rurą , brzydka i biedna. takie chwasty sie tepi lub wyrywa

xxxpolkaxxx nie przejmoj sie zawsze znajda sie tacy ktorzy chca Ci zatruc zycie za wszelka cene ale nie warto sie tym przejmowac

Gość dfdg
dobrze ze tacy istnieja bo przynajmniej tych slabszych glupich udupia

monisiuniunia ,jajeczko dodałam.:) Nie warto się przejmowac ludzkim gadaniem.Najlepiej ignorować takich ludzi.Wiem,co mówię. Przeważnie,są to słabi osobnicy,którzy chcą sie dowartościować kosztem innych.Przykre to,ale prawdziwe.

nie warto przejmować sie tym co mówią ludzie których nie znamy tylko gorzej kiedy najbliższa osoba dla ciebie robi coś takiego

Gość bo lubią
Są tacy co lubią .Sa i tez tacy że muszą .Też tak mam jak mi psycha siada to szukam tekstu na kafeteri gdzie mogę pognębic kogos ,Pozniej jak juz wywale całe zło lepiej sie czuję .

nie ja nie mam nic przeciwko temu żeby sie wyładować bo to jest całkiem normalne, że musimy pognębić innych żeby nam ulżyło ale nie żeby cały czas robić to samo!

bo mają kompleksy i chcą się na kimś wyrzyć smutna rzeczywisytość :(

Gość gość
Slyszales cos o tym? To podziel sie informacja.

Gość gość
Ludzie niszczą cie bo widzą w tobie rywala po prostu zazdroszczą ci Kurde ona jest chudsza ode mnie! Ona lepiej ode mnie wygląda! Itd itd.... Pamiętaj że jeśli przykuwasz uwage to znaczy że jesteś lepsza,ładniejsza lub fajniejsza i widzą to i chcą cie zniszczyć ,cała tajemnica Gdybyś była szara nikt nie zainteresowałby sie by cie niszczyć bo i po co.

Gość gość
Slyszy sie co nie co na ten temat.

Gość gość
Żyje tak od lat, nauczyłam się nie zwracać uwagi na to, czasami.odpowiedzieć tak, że w pięty pójdzie im, ale samotność stała się moja codziennością, wole ja niż zaklamanych znajomych. Mam życzliwych, tylko ze teraz nie mam potrzeby ciągłego gadania, od czasu do czasu z kimś się spotkam i to mi wystarczy.