Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucienne

biała kiełbasa - co zrobić by nie pekała - prosze o pomoc

Polecane posty

Gość lucienne

Witam Proszę o pomoc, porade... Przeszukałam net za pomocą google i nie moglam znaleźć wiadomości na nurtujące mnie pytanie (może źle wpisałam kryterium?). Będę wdzięczna za informacje na temat sposobu przygotowania białej kiełbasy do pieczenia aby nie pękała.... zaparzyć ją ?? (w piekarniku pogotowac pare minut )).?? Może ktoś ma sprawdzony sposób . z góry dziękuję

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gotuj na lekkim gazie
i powinno byc ok :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lucienne
dobrze rozumiem?? pogotować na lekkim gazie a potem włożyć do naczynia zaroodpornego i moge spokjnie piec?? oraz pytanie: gotować ile minut... czy z jakimis dodatkami??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 2+3
surowa kielbase ponakluwac widelcem a potem delikatnie gotowac i w koncu mozesz piec.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość stankow
Zrób dziurki wykałaczką.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość stankow
Zagotuj wodę.Odstaw na 2 min,włóż kiełbasę,parz ją 20 min.na małym ogniu ,by nie zagotować wody.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×