Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombinkaa

Czy kupowanie drogich zabawek dla dzidziusiow ma w ogole sens?

Polecane posty

Gość colombinkaa

Gość colombinkaa
tatus mojego malucha kupil mu grajaca zabawke za stowke. maly pobrzadkal rowne 3 min i wiecej sie nia nie zainteresowal, zato gania za butelka po wodzie mineralnej do ktorej wrzucilam swiecace papierki po cukierkach.

Gość colombinkaa
dodam, ze maly ma 8 miesiecy,

Gość colombinkaa
u mnie tez, szkoda mi tej stowki, oddala bym najchetniej, no ale nie chce sprawic przykrosci tatusiowi malucha.

Gość i masz rację
Co prawda mam sporo drogich zabawek. Jedną nawet kupiłam synkowi ale wiekszość z nich stoi a on woli jakieś inne rzeczy codziennego uzytku. wg mnie drogie zabawki to strata kasy. To zabawki głównie dla rodziców. Pisze na nich że stymuluja rozwój itp bajery.. który rodzic nie chce aby jego dziecko było madre???dobrze sie rozwijało... Jedyne na co mi nie szkoda kasy to na klocki. mój synek ma 1,5 roczku i uwielbia swoje L.duplo bawi się nimi bardzo długo.a pozostałe zabawki leżą i kurz tylko zbierają.

Gość i masz rację
te drogie typu FP czy CH tak sie nie psują. zadnej mójłobuz nie zepsół. Owszem sa solodnie wykonane i tu trzeba bic brawa dla producentów.

Gość colombinkaa
tak, wykonana solidnie, to fakt, mam jeszcze nadzieje, ze jak troszke podrosnie to moze go zaciekawi, choc napisane na niej, ze od 6+

Gość nerkowy orzeszek
dlatego ja tez trzymam zabawki mimo iz moje dziecko wyrosło z rzedziału wiekowego napisanego na opakowaniu. czasem tez usiadzie i chwilke sie pobawi (szczególnie taką jedną) z niektórych wybiera odpowiadajace mu alementy i uzywa do całkiem innych zabaw. Ty masz eszcze malutkie dziecko wiec jak zacznie sie juz solidnie przemieszczac to moze je cos zaiekawi.

Gość Kwiaatuuszeek
nie ma sensu kupowac maluszka drogich zabawek.

Gość patrykk
ja ostatnio doszlam do wniosku iz lepiej 1 konkretna niz 10 kioskowych