Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apteka

Kolczyk w jezyku

Polecane posty

Gość Apteka

Czesc! chcialbym sobie przekluc jezyk i tak sie zastanawiam czy to bardzo boli i jak dlugo goi sie rana? czy moze mi ktos powiedziec jak to jest??

Gość LENKA_20
hej,ja mam kolczyka w jezyku;-) Przeklucie nie boli tak starsznie,chociaz mozna wystraszyc sie duuuzej igly:-p ale to nie jest jakis straszny bol...zaraz po przekluciu leje sie troszke ktewka ale mi szybko przestala.Potem jezyk mialam spuchniety i jakies 2 dni mowilam strasznie niewyraznie:-) sama siebie nie rozumialam:- ) ale to dlatego ze mam przeklutrgo bardziej na czubku jezyka niz na srodku:-) Po jakichs dwoch tyg.poszlam wymienic na krotszego,ogolnie juz nie byl spuchniety,nie bolalo nic i mowilam wyraznie...Polecam-fajna sprawa z tym kolczykiem:-)

Gość LENKA_20
hej,ja mam kolczyka w jezyku;-) Przeklucie nie boli tak starsznie,chociaz mozna wystraszyc sie duuuzej igly:-p ale to nie jest jakis straszny bol...zaraz po przekluciu leje sie troszke ktewka ale mi szybko przestala.Potem jezyk mialam spuchniety i jakies 2 dni mowilam strasznie niewyraznie:-) sama siebie nie rozumialam:- ) ale to dlatego ze mam przeklutrgo bardziej na czubku jezyka niz na srodku:-) Po jakichs dwoch tyg.poszlam wymienic na krotszego,ogolnie juz nie byl spuchniety,nie bolalo nic i mowilam wyraznie...Polecam-fajna sprawa z tym kolczykiem:-)

Gość LENKA_20
*krewka *przeklutrgo (ssorki za literowki;-) )

Gość LENKA_20
jessssu znowu! przeklutego mialo byc ;-p

Gość LENKA_20
po pierwsze to nie idiotko bo chcialam doradzic,a po drugie komp mi sie zacial i nie moja wina ze z jednej wiadomosci zrobilo sie cos takiego!bo zyslalam tylko raz!!!;-/ Mam o wiele ciekawsze zajecie niz zasmiecanie czyichs tematow!nie mam wplywu na "zlosliwosc rzeczy martwych" IDIOTKO :-/ troche kultury....

Gość Apteka
dobra nie musicie sie pode mnie podszywac ffs. spox nie przeszkadza mi ten spamik ;) wazne ze mi cowiedzialac co i jak :) dzieki !!

Gość LENKA_20
apteka nie ma za co ;-) sorki ze tak wyjechalam ale sie troszke wkurzylam bo naprawde nie zrobilam tego specjalnie!a kolczyka POLECAM i nie ma sie czego bac:-)

Gość 1asienka1554
hej wszystkim... wczoraj kolezanka przekola mi kolczyk w jezyku... nic nie bolało może troszeczke przy końcu... tylko wieczorem zaczelo pobolewać... rano obudzilam sie ze spuchnietym jezykiem, poszlam do szkoly i po szkole zauwazylam ze jezyk jest caly bardzo twardy i bardzo spuchniety, az tak, ze jak otwieram buzie to jezyk zakrywa mi cala jame ustna. mam kolczyk ze stali chirurgicznej i boje sie ze to moze wlasnie od tego, moze mam uczulenie? jak to można rozpoznać? Ps. cały czas płukam buzie szałwią i rumiankiem z 4 torebek w kubkach. prosze o pomoc co mam zrobic? wyciagnac go? zmienic na inny kolczyk? naprawde sie boje bo bardzo boli a nie chce go wyciagac calkowicie bo odwazylam sie na to a jestem osoba bardzo strachliwą... prosze o szybką pomoc... Asia

Gość dziewczyna 666
witam. miałam kolczyk w jezyku i juz nie mam-bo mi sie znudził. ale apropo uczulenia na stal ja mialam 2 razy przekłuwany, poniewa za pierwszym razem miałam kolczyk ze stali chirurgicznej i mialam takie objawy jak uczucioe ze mam gardło spuchnięte i b.ciężko przełykało mi sie sline, jak jadłma to mialam wrażenie ze sie zadławie... lekarz kazał mi wyjąc kolczyk więc wyjełam wszystko było wporządku i drugi raz przekłułam i mnialam juz kol,czyka tytanowego i wszystko bylo ok. a to ze mas zjęzayk mocno spuchniety to normalne... nie martw się...