Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na obiad

Czy to źle wróży na przyszłość????

Polecane posty

Gość pytanie na obiad

Jeżeli facet (25 lat) który przez ok. 1,5 roku nie uprawiał seksu, wcześniej to robił chyba dość regularnie, miał kogoś itd., dochodzi przy pieszczeniu się w ubraniach, kiedy ja go tylko całuje, a on dotyka moich piersi, w ogóle nie zbliżałam się nawet do okolic strategicznych, oznacza to, że jak dojdzie już do czegoś, będzie kończył po 3 ruchach? Pytam prewencyjnie, nie mam doświadczenia.

Gość tak to wlaśnie to znaczy
ale kurna jezdem pełna podziwu dla nas. co tu dużo kryć, jesteśmy zajebiści z tymi tekściochami (no ja oczywiście jestem lepsza), ale!

Gość pytanie na obiad
Hej, no... poważnie się pytam!:P To nie jest śmieszne, wolę się przygotować psychicznie. Zresztą jakby nawet kończył po 3, nie przeszkadzałoby mi to bardzo, znam lepsze sposoby na dojście do celu:) Po prostu chciałabym znać zdanie doświadczonych osób. Wydaje mi się to po prostu dziwne..? On jest o wiele bardziej doświadczony niz ja, a zaliczył taki odlot.

no proste dawno nie było to tak jest po wojsku mi tez wystraczyło nie wiele a to był tylko miesiąc źle jak sie to nie zmieni wtedy sie zaczniesz przejmować

Gość zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewam

Gość pytanie na obiad
Póki co nie będę go eksploatować za bardzo. Po prostu jestem ciekawa. Może on po prostu ogólnie taki wrażliwy na dotyk jest, bo nadstawia się do pieszczenia jak mały kotek:)

no już mu tak nie słodź bo przeczyta i ześlimaczeje:P:P ale nie ma potzreby nie używać sobie jak najdłużej.... apowiedz jak to było z innymi pytałaś bo napisałaś chyba

Gość pytanie na obiad
Nie pytałam. Ale wiem, że miał kilka dziewczyn, sypiał z nimi.

no to jeśli było normalnie w poprzednich.. to ok daj mu sie rozbujać jak to samo było powód do zmartwien moim zdaniem

Gość pytanie na obiad
Przez pół roku byłam kiedyś z chłopakiem, który był prawiczkiem. Chodził ze wzwodem na sam mój widok:O Ale nawet on nie miał takich nagłych przypadków i trzeba mu było dużo więcej. A czy często się zdarza, że mężczyźni podczas orgazmu dostają tak jakby... lekkich drgawek? W sumie nie wiem, czy to był orgazm, nawet przez chwilę myślałam, że coś mu sie stało:D

no jak mocno doszedł to nim wzdrygło calkiem normalne tylko kiedy to było... ale na niego dzialasz:P:P wy też czasem macie takie ruchy drgawek nie przecz

Gość pytanie na obiad
no pewnie, ja mam zawsze:P Najczęściej podskakują mi nogi i kurczą się mięśnie brzucha:) Co musi komicznie wyglądać:D Ale nie wiedziałam, że Wy tez tak macie:) Mówiłam, że się za bardzo nie orientuję;) Naprawdę sie przestraszyłam na początku. Siedzieliśmy na kanapie, trochę się na niego wgramoliłam, było zupełnie normalnie, po prostu się przytulaliśmy i całowaliśmy a on położył mi rękę na brzuchu i wtedy się zaczęło. Jak doszedł do piersi, to po 15 sekundach myślałam, że umiera, odsunęłam się i nie wiedziałam, co mam zrobić. Ale potem się zorientowałam, że chyba nie zupełnie:P

fajnie to musiało wyglądać:D ale powiem Ci że dobrze że tak nie mam...no nic życze wam powodzenia tylko nie lekceważ tego dluzszego czasu