Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Jak internet zmienił Wasze życie??

Polecane posty

Gość tak w skrócie
Zjebał mi zycie. ot co....

Gość zamiast isc na spacer
siedze przed kompem :P

zamiast wyjsc na piwo siedze w necie zamiast isc na spacer siedze w necie zamiast po wstaniu rano otworzyc okno, wlaczam kompa i odpalam neta zamiast szukac nowych znajomych w realu siedze w necie zamiast pogadac na zywo gadam na gg zamiast isc spac siedze na necie zamiast wziasc sie za siebie i za swoje zycie siedze na necie :o :o :o

Gość tak w skrócie
a ja zaniedbałam obowiązki wynikające "z założenia rodziny".:-P

sa tez plusy: nie musze ganiac do biblioteki ani na przystanek wszystkie rozkaldy mam w necie nie musze traciic kasy na dojazdy do sklepow moge kupic na allegro rzeczy moge sluchac tego czego cche i kiedy chce u mnie minusow jest wiecej :o

słuchajcie ..ja kiedyś miałam z tym problem.życie domowe nie istniało...był tylko net.

Gość już nie żygasz krwią
no tak jak zawsze zrobisz wszystko aby się pokazać :O ŻAL

to jest spaczenie przez kafe. panie barański! teraz już nic w moim życiu nie jest takie jak przed kafe 😭

Gość Moje anioły
właściciel kafe się nazywa Brański a nie Barański

chyba u wszystkich internet coś zmienił......bo zamiast teraz spać ...klikamy w klawiaturke

wiesz ..ja też coś w między czasie robie ....ale jednak nie zaprzeczysz że siedzimy i klikamy a prawie północ

O matko, Andrzej, ale pindolisz:D Nie musisz miec wrzodów, zeby krwawił Ci żoładek. Jeśli to były rzygi z takimi jakby "wiórkami" ciemnymi, wyglądającymi jak fusy, to na bank żołądek. Trzeba było iść do lekarza. Wiesz, że uszkodzenie ścian żołądka, a więc wrzody, może spowodować aspiryna wzięta na pusty żołądek albo mały kieliszek wódki?:O Ale spoko, pij dalej, rzygaj i udawaj, że nic ci nie jest, tylko się nie zdziw jak za kilka lat pęknie ci ściana żołądka i będziesz kaleką, o ile cię odratują, albo dostaniesz raka:O I najlepiej nie odpowiadaj na moje wynurzenia, nie interesuje mnie, co wymyślisz;) idź do lekarza.

ja mam internet jakoś od dwóch lat dopiero, wcześniej czytałam więcej książek a teraz tylko pusto spędzam czas w internecie, szczerze - wolałabym czasem nie mieć, czuję jak internet mnie ogłupia =/

nie tylko ciebie ogłupia .jak pomyśle o podkrążonych oczach jutro rano to zadaje sobie pytanie po co jeszcze siedze?

Gość tak w skrócie
ja czekam aż mi sie umowa skończy i pieprze internet:-P Przewrócił mi zycie do góry nogami:-(

To prawda, internet kradnie czas. Ale przez net poznalam tez kupe ludzi i moge znalezc wszystko co mnie interesuje nie wychodzac z domu. Mam kontakt z jesykami obcymi i ludzmi z drugiego konca swiata. No i z bliskimi w Polsce :)

to są plusy ale ze stwierdzeniem "mogę mieć wszystko nie wychodząc z domu" bym polemizowała:)