Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M22

Okres po Dianie ! Bardzo proszę o radę

Polecane posty

Witam.Chciałam zapytać pań które biorą Diane 35 o radę.Otóż zażywam je od około 6 miesięcy i mam nieregularny okres.Po zakonczeniu opakowania powinno okres dostać się najpózniej 4 dnia po odstawieniu a ja dostaje bardzo róznie albo 6 dnia albo 8 dnia kiedy już biorą pierwszą tabletkę drugiego opakowania.Czemu tak sie dzieje i czy powinnam się niepokoić?Wiem ze czasem okres sie spóznia przez stres i przeziebienie organizmu czuje jednak dyskomfort z tego powodu.Bardzo proszę o radę :( I dziękuje za szczere i prawdziwe odpowiedzi :):*

wg mnie powinnaś iść do lekarza i zmienić tabletki, dzieje się tak dlatego, ponieważ skład hormonów w tabletce nie jest "dopasowany" do Twojego w organizmie. ja przy braniu tabletek miałam np plamienia w trakcie cyklu po ponad trzech latach brania i okazało się że owe tabsy są dla mnie za słabe, więc postanowiłam je odstawić na jakiś czas...

ale nie ma się czym martwić...każdy organizm jest inny i każdy reaguje inaczej...wiec Twój niepokój powinien zniknąć... :) pozdrawiam