Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze gorący temat

Właśnie dlatego przeszłość seksualna jest tak gorącym i emocjonującym tematem

Polecane posty

przeszłość seksualna (zwłaszcza kobiet) jest dzisiaj gorącym tematem, gdyż ludzie, tym bardziej kobiety prowadzą coraz bujniejsze życie seksualne, a z drugiej strony faceci ciągle tęsknią za kultem czystości i dziewictwa i zdarza im się marzyć o pięknych jak gwiazdy filmowe nieskalanych dziewicach. prowadzi to często do gorących, budzących emocje dyskusji, gdyż temat jest bardzo prowokujący

Temat jest kontrowersyjny bo konserwatywni faceci nie mogą pogodzić się z tym, że kult czystości i dziewictwa nijak się ma do obecnych czasów, gdzie rewolucja sexualna zrobiła swoje a wyzwolone kobiety też mają prawo do sexu przedmałżeńskiego !

dokładnie. bo zagraża to im interesom i nie jest to dla nich wygodne

Gość jyute
a ja tam wole dziewice. Wolałbym zeby kobieta jednak była bardziej niewinna niż ja. Zawsze sie smieje z lasek ktore ubieraja białe suknie do slubu , a nie sa dziewicami. MOim zdaniem powinien być nakaz ubierania czarnych sukni dla niedziewic. Biały to symbol czystosci i robienie sobie z niego szopek to profanacja.

To jakaś forma egoizmu a może i strachu.... No i pytam: Czy to tylko ich przywilej...? Kobiety też mają potrzeby , nawet nie bedac w stałych związkach, nie mamy takiego przycisku: wyłącz popęd Of course mozna sie poświecac ....i zachowywać czystość dla tego jednego, ale dlaczego tylko my a oni mogą nabywać doświadczenie to jest hipokryzja!

jyute ---> tak a facet nie prawiczek stojący na ślubnym kobiercu to nie profanacja to norma.... a przysięganie sobie wierności dopóki śmierć nas nie rozłączy a potem rozwodzenie sie to nie jest szopka... wiesz zasłużyłeś na moherówke...

Gość a jak facet jest prawiczkiem
ja jestem prawiczkiem, czekam na ta jedyna w sumie, ale mam pewne dylematy, polecam ten topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3708495&start=0 chcialbym najlepiej trafic na dziewice, ale obawiam, ze bedzie to malo prawdopodobne. chcialbym spac z jedna kobieta w zyciu, ale jesli ona nie bedzie dziewica to jej przeszlosc na pewno bedzie mnie strasznie bolec, bede cierpial z tego powodu, bedzie mi to serce rozrywac

mozliwe, ze pojde do agencji, albo przezyje przygode, gdyz nie wiem, czy oplaca mi sie czekac na ta jedyna, skoro i ta ja dla niej pewnie jedynym nie bede

Gość jyute
jyute ---> tak a facet nie prawiczek stojący na ślubnym kobiercu to nie profanacja to norma. ale facet nosi czarną marynarke . CZarny to nie kolor czystosci.

Gość jyute
mozliwe, ze pojde do agencji, albo przezyje przygode, gdyz nie wiem, czy oplaca mi sie czekac na ta jedyna, skoro i ta ja dla niej pewnie jedynym nie bede dokładnie.

do prawiczka ---> wiesz nigdy chyba tego nie zrozumiem, dlaczego to dla Was takie ważne, ja nawet gdybym była dziewica:P to nie chciałabym prawiczka na pierwszy raz, spać z jednym i tylko jednym facetem przez całe życie też nie... dla pocieszenia ...dziewice istnieja :D choć należa do mniejszości:P mam nadz. ze z agencja to podszyw...

na pewno jakakolwiek przeszlosc seksualna mojej ukochanej bedzie mnie bolec, jestem tego pewien. lepiej samemu miec przeszlosc, chocby przygode czy agencje, wtedy sie bedzie bardziej otwartym, tolerancyjnym, wyrozumialym dla swojej wybranki i nie bedzie sie mialo zali o jej przeszlosc. czemu ja mam czekac na ta jedyna, skoro ona nie czeka na mnie

to nie byl podszyw, na prawde tak uwazam. powinno byc rowno i uczciwie, zeby nie bylo zali

Gość jyute
a ja sie zgadzam . Jak laska nie jest dziewicą , to niech nie ma nic do tego ze byłes w agencji . W koncu sama nie jest czysta.

no tak lepiej sie rozprawiczyć z kimś kogo sie nie kocha i zbrukać, żeby potem wyrzuty sumienia były mniejsze...sami do tego doszliście?? jyute ---> nieźle to z tymi kolorami wymyśliłeś, a moze czerwony jednak dla kobiet nie dziewic -- to juz na bank kolor rozpusty

wlasnie tak. i tak pewnie nie trafie na dziewice, wiec przygode czy agencje moge miec za soba. zreszta prawictwo dla wiekszosci kobiet, czesto nawet dla dziewic nie jest zadnym skarbem

no to juz jest hipokryzja jak ktos to wczesniej nazwal,czyli co?kobieta musi byc dziewica a facet to moze szlajac sie po agnecjach czy zaliczac panny na dyskotech ,zenada :/

Gość jyute
no tak , ale gdybym był prawiczkiem , a moja dziewczyna nie była dziewica to chyba bym poszedł do agencji albo przeleciec jakas laske zeby stracic prawictwo . Musi byc po rowno . Ona kiedys z kims zgrzeszyła , to ja tez bym to zrobił.

jak moja wybranka ma byc zbrukana, to ja tez wole taki byc. nie chce byc frajerem co spal tylko z zona, a zona z innym(i)

ja bym chcial spac tylko z jedna, ale pewnie nie trafie na dziewice, wiec dlaczego ma byc czysty, dla nieczystej, to jakis absurd by byl. jeszcze nie podjalem decyzji, ale mam juz 21 lat, i ciezko bedzie mi o dziewice

Gość O jaaaaaaa
rozwalają mnie te teksty! :D:D:D:D

Gość jyute
czy zaliczac panny na dyskotech ,zenada : nie panny tylko jednen raz . By stracic czystosc. JEsli facet chodzi z niedziewica , a sam jest prawiczkiem to moze jej nie szanowac . Dlatego jak sie skazi gdzies na dyskotece raz to jego panna bedzie dla niego bardziej wartosciowa i zyska na tym związek.

wiec dlaczego mam czekac na milosc? i tak pewnie na dziewice nie trafie, a jeszcze moze nawet zostane wysmiany

"nie panny tylko jednen raz . By stracic czystosc. JEsli facet chodzi z niedziewica , a sam jest prawiczkiem to moze jej nie szanowac . Dlatego jak sie skazi gdzies na dyskotece raz to jego panna bedzie dla niego bardziej wartosciowa i zyska na tym związek." dokladnie

tak szczególnie jak sie czymś zarazi ...to to wtedy on i jego panna oboje zyskają na wartosci i oboje będą nosili w sobie ten zam efekt zbrukania:)

Gość jyute
dokładnie . Dlatego jak sie okaze ze laska nie jest dziewicą ( a ja jestem prawiczkiem) , to bedzie trzeba isc na dyskoteke raz ją zdradzic z jakas przypadkową panną , zeby było po rowno . Mnie by brzydziło ze moja dziewczyna robiła komus loda w przeszłosci .DLatego sam jestem za takimi rozwiazaniami.

Gość jyute
tak szczególnie jak sie czymś zarazi ...to to wtedy on i jego panna oboje zyskają na wartosci i oboje będą nosili w sobie ten zam efekt zbrukania a co jesli to moja panna mnie zarazi ? W koncu niedziewica ktora z kims spała moze cos przenoscić . Mysle ze nie powinno sie tak myslec

po cos jest antykoncepcja. uwazam, ze jak bede mial za soba jakis przygody albo agenturalny pierwszy raz za soba profilaktycznie, to dzieki temu stworze lepszy zwiazek jak trafie na nie dziewice. bede ja bardziej szanowal i rozumial, bede bardziej wyrozumialy i bede lepiej do niej pasowal, nie bede mial zali, nie bedzie miedzy nami takiej przepasci i bariery, ktora by byla jakbym byl prawiczkiem

Ja szanuje Wasze poglądy .....ale ich nie rozumiem, jedno nie wyklucza drugiego w ogóle słowo nieczystość kojarzy mi sie ze średniowiecznymi poglądami, paleniem kobiet na stosie itd