Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina92

Mam 16 lat będę mamą i jestem z tego powodu SZCZĘSLIWA

Polecane posty

Tak ! Mam 16 lat i będę mama :) mam pod sercem małego Aniołeczka i jestem przeszczęsliwa :) Choć moja ciąża nie była zbytnio planowana, to kiedy się o niej dowiedziałam, bardzo się ucieszyłam ! Jestem spokojna o wszystko, bo porostu wiem , ze dam sobie radę, jestem zdeterminowana! Wiem, że dzidzia nie przeszkodzi mi w niczym , zamierzam uczyć się i osiągnąc coś w zyciu :) Jestem bardzo szczęsliwa, że będę mamą :) czuję się na to gotowa a wręcz chciałabym miec już tu przy sobie moją maleńką Kruszynkę :) Mój wiek nie gra tu roli i nie obchodza mnie kąsliwe komentarze i uwagi tych niby starszych i \"bardziej dojrzałych\" . Ja jestem szczęsliwa i postaram sie by moja dzidzia równiez była! Zapraszam wszystkich, w szczególności młode mamy by podzieliły sie ze mną wrazeniami, ale nie tylko zapraszam wszystkim do rozmowy 🌼 Buziaki :)

Gość obys byla tak szczesliwa
tez po urodzeniu ... :)

Gość złośliwa samica 30
Nie to forum malutka My tu sie zajmujemy uczuciami

Gość złośliwa samica 30
🌼dla Ciebie ze by nie było ze jestem niewrażliwa :O

Gość giniaminia
A co na to Twoi rodzice? Też się tak ucieszyli?

Gość trzymam za Ciebie

Gość A przyszły tatuś
też się ucieszył?:p

Gość złośliwa samica 30
To znowu ja :O I tak uważam ze to prowokacja,no ale niech sobie tu siedzi panna jak chce.

Gość eayuo
Wiesz co, fajnie jeszcze, zebyś siebie i tę "dzidzię" była w stanie utrzymać, a nie zwalać ten ciężar na rodziców. Bo na razie to oni będą ponosić konsekwencję twojego dupodajstwa. Dwa, wyrazy współczucia dla "dzidzi, będzie mieć głupią i niedojrzałą matkę.

Gość kolejna glupia
prowokacja! :O

Gość a świastak siedzi i zawija
w te sreberka prowokatorko.

Byłam przygotowana na takie komentarze :0 Hmm... dzieci w Afryce głodują a Wy wspólczujecie mnie bo jestem szczęsliwa ?? Doprawdy zastnawiające :) tatuś tez się cieszy i jest ze mną i jestem pewna, że będzie :) A rodzice cóż... wiadomo, że początkowo nie ucieszyli się, mieli obawy, ale moge na nich polegać i wiem, że pomoga mi. :)

Gość no jasne że ci pomoga
po prostu wyręcza nieodpowiedzialną gów...rę w obowiazkach rodzicielskich! Porażka! :o

Jakoś nie jestem zdziwiona, bo bywam czasem na tym forum i zdązyłam zauważyć, ze dla Was wszsytko prawie to prowokacja. Zwłaszcza (!) cudze szczęscie :)

Gość łojejej
nie dobijajcie jej, niech się cieszy a wam nic do tego. skoro jej to nie przeszkadza to dobrze

Nie wyręczą, bo zamierzam opiekować się dzieckiem sama ! Mój chłopak ma 19 lat i pójdzie zaocznie na studia i będzie pracował, postaramy się na tyle ile możemy byc samodzielni. A dzieckiem chcę zajmowac się sama, nie zwalając tego na mame czy kogokolwiek innego !

Gość Prowokacja i nic więcej
:o

Gość złośliwa samica 30
Obserwujesz to forum?Chyba nie przez nasze topiki zaszłaś w ciąże? :O

Witam Po pierwsze GRATULACJE :-) Moja kumpela urodziła w wieku 15 lat i jakoś jej to w życiu nie przeszkodziło-miała mądą mamę, która zajęła się dzieckiem kiedy było trzeba i pomagała jej. Teraz dziącha ma 23 lata 8 letnie dziecko i ułożone życie! Głowa do góry :-)

Gość Oooooooooooo
teraz jesteś taka odpowiedzialna? Sama bedziesz wychowywać, napraaaaawdę? :classic_cool:

Gość fhytj
zobaczymy czy dalej tak bedziesz gadac.... jestes nieodpowiedzialna gowniara i tyle ... ciekawe kiedy tatus sie ulotni....

Gość azii
Twój chłopak powinien być ukarany że sypia z małolatami

Dzięki Ogórku :) A Ty złosliwa nie czepiaj się słówek ! Napisałam, że czasem bywam a nie że obserwuję i zasżłam przez to w ciąże ! gdzie niby to napisałam ? Masz adekwatny nick do swojego zachowania !! Oto własnie Ci dojrzali ludzie, którzy mnie naywają nieodpowiedzialną gówniarą. ha

hehehe złośliwa no nie przesadzaj...nie wiesz jak się bobofruciki robi? ja tam Ci szczerze gratuluję i wierzę że Ci się uda z takim podejsciem osiągnąć to co chcesz. Aczkolwiek myślę, że po urodzeniu bobofrucika zmienisz zdanie...

Gość ciekawe na jak długo
starczy ci tego entuzjazmu. To dobrze, że się cieszysz, ale uwierz że wykrzesanie z siebie radości po dziesiątej nieprzespanej nocce gdy nie masz nic czasu dla siebie będzie od ciebie sporo wymagało. W każdym razie powodzenia

Gość To ciesz sie poki możesz
:p

Gość złośliwa samica 30
Ironii nie rozumiesz:O No co Nick Mój sie nie podoba