Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada

Czy to naprawde takie dziwne, ze mieszkam z bylym?

Polecane posty

Gość jeśli to były mąż
to dziwne.

Nie maz, byly chlopak. Rozstalismy sie w zgodzie, nie chce nam sie szukac nowych mieszkan.

Gość bla bla blaa
ciekawe co jego dziewczyna na to?

No jak na razie to nie mamy partnerow i nie planujemy miec. Spotykamy sie z innymi zawsze poza domem i nie wypytujemy nawzajem o szczegoly. Powiem szczerze, ze dobrze nam sie razem mieszka :) Czasem nawet sie przytulimy jak nam markotno. Tylko sexu juz nie uprawiamy.

Gość wolimy takie ktore
dziwne zobaczysz ze jak ktos sie pojawi w twoim albo jego zyciu to bedzie dopiero nieciekawie tym bardziej jesli rozstaliscie sie, jak mowisz, w zgodzie

Gość Eliza...
no to czemu dalej ze sobą nie jesteście?

Byc moze... ja w kazdym razie nie zamierzam sie z nikim wiazac, a jesli on kogos znajdzie to wtedy poszukam innego lokum.

Gość wolimy takie ktore
zamierzac sobie mozna, zycie i tak wie swoje ;)

Nie jestesmy razem, bo chcemy jeszcze pozyc zamiast bawic sie w stare dobre malzenstwo.

Gość Eliza...
a to nie można być ze sobą i pożyć a nie zachowywać się jak stare małżeństwo??

No ja sie po to rozstalam, zeby byc sama, a nie zeby sie z kims wiazac. Chce mi sie chodzic na randki i cos jeszcze przezyc. Zwiaze sie z kims jedynie jesli poczuje cos naprawde wyjatkowego.

To czego mi brakowalo to miedzy innymi flirty i spotkania z innymi facetami, a tego niestety nie mozna miec jak sie ma chlopaka.

Powiem szczerze, ze nikt ze znajomych mnie nie rozumie, chyba tylko byly chlopak wlasnie! I oboje nie widzimy przeszkod w mieszkaniu razem.

Gość Eliza...
to znaczy że coś było nie tak w waszym związku i z Twoim facetem skoro zapragnęłaś flirtów i randek z innymi... no cóż Twoje życie i skoro Ci to pasuję to Twoja sprawa i nie ma co patrzeć na znajomych. Pzdr. ;)

Gość wolimy takie ktore
enamorada, a powiedz szczerze... czy tak sobie czasem pomyslisz, ze jakby co, to sie znowu zejdziecie?

Dzieki :) No dogadujemy sie swietnie, ale chyba to nie bylo TO :) I watpie, zebysmy do siebie wrocili.

Nie wydaje mi sie zebysmy jescze byli razem. Chyba ze nagle zapalam do niego jakims goracym uczuciem, ale raczej mala szansa.

Gość wolimy takie ktore
czyli tak definitywnie tego nei wykluczasz mowie ci, jeszcze zobaczysz jaki ten uklad jest dziwny ;)

Gość fvuf
Innymi słowy jest to rodzaj otwartego związku. Nie sypiacie ze sobą ale jesteście razem, przytulacie się, prowadzicie praktycznie wspólne gospodarstwo domowe, wiecie kto kiedy wychodzi, czy wrócił i takie tam. To jest związek i to jest stały kontakt z podłożem emocjonalnym. Liczycie się z seksem "na boku", dołączeniem kogoś do waszego układu. Wiesz co, to równia pochyła i popapranie emocjonalne. Zaprzeczaj ile chcesz ale przemyśl to sobie.

Gość wolimy takie ktore
trudno sie nie zgodzic

Ja w kazdym razie dobrze sie czuje w takim ukladzie. Zobazcymy jak bedzie dalej, biore pod uwage to, ze moga sie pojawic niezdrowe emocje.