Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marry_27

wakacje z rocznym dzieckiem

Polecane posty

Gość Marry_27

Witam, mam pytanie, czy z rocznym dzieckiem lepiej pojechać nad Bałtyk czy moze na południe Europy (do Grecji), prosze o rade, pozdrawiam

ja jade nad Adriatyk i nigdy wiecej nie pojade nad Baltyk bo po co mam wydawac kase na zimne mozre, jade w czerwcu wiec synek bedzie mial 5 mcy

My jedziemy nad Bałtyk. W ciepłych krajach jest za duży upał jak na takie małe dziecko

Ja co roku jade do Międzyzdroji.Podoba mi się tam :) Kocham nasze Polskie morze,a czy takie zimne? -dla mnie to NIE!

My byliśmy z pierwszą córką w Egipcie jak miała rok i świetnie się bawiliśmy, a Mała rewelacyjnie zniosła zmianę klimatu

Gość oj myszsza.... pisałaś
że nigdy więcej nie pojedziesz nad Bałtyk bo to zimne morze i w ogóle... a w tym roku wysłałaś tam Tadeuszka... jak mogłaś?? takie zimne morze...

Gość ja byłam nad Adriatykiem
w tym roku - końcem lipca - z rocznym dzieckiem - w tym czasie koleżanka nad Polskim morzem miała sztormowa pogodę i 16 stopni - my mieliśmy cały czas słońce i 30 stopni i cieplutkie morze - bez trudu przekonaliśmy synka do kąpieli - mimo że wcześniej bał się wody! ...podróż wcale nie była taka straszna - jechaliśmy duzo w nocy więc mały dużo spał. ...a koszta też wcale nie takie duże - wydaliśmy na wszystko 1000euro na 4 osobowa rodzinę - apartament z klimą i basenem - w sumie to niczego sobie nie żałowaliśmy.