Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikee23

tak racjonalnie, jaka szansa i co najlepiej zrobic

Polecane posty

Gość mikee23

wiem, temat pewnie byl milion razy, ale jak nie chce sie Wam to nie odpisujcie, bede jednak wdzieczna za jakas rade, spostrzezenie zdarzylo sie, dzisiaj siegam po pigulke i okazuje sie, ze wczoraj nie zjadlam, zapomnialam na smierc wiec jest 1 tydzien brania pigulek, nie wzielam tabletki, spoznilam sie o 24 godziny i teraz w ulotce pisze,ze mam wziac dwie naraz (i tak zrobilam), zabezpieczac sie dodatkowo przez tydzien no i moge byc w ciazy, jesli w ciagu tygodnia uprawialam seks (pech chcial, ze ja i moj kochany kochamy sie codziennie) i teraz sie zastanawiam- a co jesli zajde w ta ciaze bo uprawialismy przez 5 dni z rzedu seks? czy te pigułki, ktore teraz wzielam dzisiaj i bede brac zanim sie nie dowiem ewentualnie o ciazy nie zaszkodzą ciąży? bo nie chodzi tu o strach przed ciaza sama w sobie, jestesmy odpowiedzialni i gotowi na dziecko (finansowo i mentalnie) tylko teraz zanim sprawdze czy bede w tej ciazy- bede brac pigulki (bo jesli nie bede w niej to nie chce przerywac brania pigulek) i czy one nie zaszkodzą w razie czego dziecku?:| zamotałam, ale to ten stres z gory dzieki za wypowiedzi-jak radzicie?

Gość Martaa **
Nie no raczej nie powinny... tak mysle ale lepiej zapytać lekarza :) bo tu widac nikt nie wie

Gość kasia24_kr
up up