Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puuchatek

zajść w ciąże do wakacji 2008- to nasz cel

Polecane posty

Życze powodzenia :D Ale lepiej nie zakładaj sobie w głowie tak jak masz w temacie.Bo póxniej będziesz łapać doły jak się nie uda :)

no właśnie od momentu podjęcia decyzji ciągle o tym myślę, nie mogę sobie z tym poradzić, wiem, że powinnam wrzucić na luz, ale ciężko mi to idzie. może jestem jeszcze tym za bardzo zafascynowana, ale masz rację

Gość wcale nie musi być tak źle
ja postanowiłam sobie, że zajdę w ciążę i choć zupełnie nie wierzyłam, że uda sie za pierwszym razem, to jednak udało się, a też obsesyjnie myślałam tylko o tym więc powodzeniai głowa do góry;) będzie dobrze:)

bardzo bym sie cieszyła gdyby tak było - wcale nwie musi być tak źle- ale miesiąc temu @ spóźniał mi się o tydzień, więc sobie nadziei narobiłam i zonk ! a juz nawet wydawało mi się, że mam nudności. nie wiem, może byłam, a może to moja psycha. koniecznie muszę wrzucic na luz bo w psychiatryku wyląduję hihi

Ja dopiero jak sobie odpuściłam to zaszłam w ciąze he he he świrowałam tak że masakra!

Gość ja tez ale niekoniecznie do
wakacji. ot to poprostu chcemy "starać się"bez większego cisnienia. :) . jednak myśli o tym jest fajna. kwas biorę badania porobiłam zęby dopracowuje. cikeawa jestem jak to wyjdzie. aktulanie jeszcze musze 3 tygonie uważać bo 3-4- dni muszę brać antybiotyk dość silny, a po nim wypadałoby odczekac 2-3 tyg. ile masz lat?napisz cos o sobie? pozdrawiam

ja biorę folik ale jak juz wyżej pisałam muszę poczekać ok 3 tyg. dopiero wtedy bedzie konkretniej.dotychczas działaliśmy jak chcielismy. ;)

My też na razie nie panikujemy, nie próbujemy "wskoczyć" w dni płodne, całkowity spontan, podobno tak jest najlepiej. Jednak nie da się ukryć że z każdym cyklem jest jakaś nadzieja i wyczekiwanie :-)

pewnie, że tak. ja też dużo nie zakładam ale nie ukrywam , że będę szczególnie się starać w dni płodne.trudno tak całkowicie nie myśleć.mój mąż ma luz ja bardzije myślę.

puuchatek -----Niestety recepty nie dam :( a szkoda :) ! Najlepsze w tym wszystkim jest to że doskonale wiemy że trzeba dać na luz ale no właśnie ciężko jest tego dokonać.... Praktyka a teoria nie idą w parze,co nie?

ja mam 27 lat, 1,5 roku w związku małżeńskim, a tak ogólnie to już ponad 9 lat razem, więc czas na potomstwo przyszedł!!! fajnie będzie jak zajdę, ale wiem, że to wbrew pozorom to nie takie łatwe, ale głowa do góry, damy radę dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!