Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellinka

Zginął mój kolega...

Polecane posty

ginorossi, masz racje 2 miesiace temu stracilam tate :( dzisiaj jak wstalam tyle myslalam o zyciu, o smierci, ale takiej wiadomosci sie nie spodziewalam :(

Gość i bardzo dobrz że zginął
i gdyby był tylko ranny to z moich podatków trzeba by było leczyć tego alkoholika :( Jednego mniej:) I bezrobocie się zmniejsza:) MAŁY APEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE PIJCIE I WPADAJCIE POD POCIĄGI :)

wiem, wiem, pamiętam Cię z jakiegoś topiku jak o tym pisałaś 🌻 mogłabyś podać linka gdzie o tym piszą? nie mogę się doszukać :O

Gość no jasneee
tak znieczulica. jak mi jest zle to nikogo to nie obchodzi jakbym zginal to nikt by sie tym nie przejął wiec co mnie obchodzi jakis koles? dzienne umiera setki osób taki jest ten swiat

Gość jeden taki chlopak
:o :(

Gość jeden taki chlopak
smutne, wspolczuje ci ellinka :o

Gość a wiesz co
moze jutro bedziemy sie nabijac z waszych znajomych ,co załoza taki post jak elinka ,przemyslcie to ,bo nie zbadane sa wyroki boskie

tak, oczywiscie wszyscy negatywne tu piszacy nie pija alkoholu, nie chodza na imprezy itd... ech szkoda slow.

Gość ywana
Bardzo mi przykro Ellinka ,straszna tragedia.Rowniez wspolczuje rodzicom a i Tobie.Takie mlodziutkie dziewczyny nie powinny chodzic na pogrzeby,tacy mlodzi ludzie nie powinni ginac...

Ta łachudra pomarańczowa powinna znaleźć się na ich miejscu, skąd biorą się takie ścierwa, które piszą tu takie brednie. Pewnie to jakaś patologia społeczna , margines. Żenujące Evelka współczuję Ci...

wywyłoko - nono :) Do szkoły szczylu, i powiedz matce zeby się wzięła za twoje zachowanie...najwyższy czas o ile nie za późno.

Gość a jak facet jest prawiczkiem
pojeb jakis, niby to tylko internet, ale wstyd mi czytac to taki idiota pisze, mimo, ze to nie moja tragedia, to jest mi bardzo przykro, a ten idiota na prawde mi jeszcze zepsul humor :o

najlepsze jest to ze to byl naprawde fajny chlopak, zawsze usmiechniety, wesoly, nigdy nikomu nie zrobil krzywdy...

Gość no wesoły był na pewno
i jaki wyluzowany :D