Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkolorowy

Francuski - małe pytanko

Polecane posty

Gość motylekkolorowy

Co oznacza automotive? Dziekuje z gory za odpowiedz:)

Nie mam pojecia, moglabym zgadywac, ale nie mam ani w slowniku fr-pl ani francusko-francuskim. Mozesz podac kontekst?

To na pewno cos znaczy czy moze to jest nazwa własna?

tak się inaczej mówi na branżę motoryzacyjną i ich kooperantów , dystrybutorów części do tego przemysłu , coś koło tego ;)

No wlasnie, ale odpowiednika polskiego nie znam :)

Gość hahahhahahahhaha
turquoise glupia pinda :D

Słownik angielsko-polski EXETER Słownik angielsko-polski EXETER Copyright © Wydawnictwo Kastor. Słownik w cenach promocyjnych do nabycia u wydawcy. automotive industry [WYMOWA: From the Merriam-Webster Online Dictionary at www.Merriam-Webster.com] przemysł motoryzacyjny automotive [WYMOWA: From the Merriam-Webster Online Dictionary at www.Merriam-Webster.com] samochodowy, motoryzacyjny

Gość hahahhahahahhaha
minie sie pytasz dlaczego jestes pinda:D?

nie inteligentny pomaranczowy tchorzu, pytam, po czym wnosisz. cóz, bywaja i tacy ludzie jak Ty. ja Ci tylko wspolczuje :)

Gość hahahhahahahhaha
bueheheheheheh jestes glupsza niz myslalem:D

no to z twoim mysleniem jest kiepsko, bo tak sie sklada, ze jestem inteligentna, a poza tym, to Ty zarzucasz mi glupote, a nie potrafisz podac chocby jednego argumentu. No i brak Ci odwagi, aby podpisac sie czarnym nickiem oraz kultury osobistej, poniewaz obrazasz - bog raczy wiedziec czemu - obcych ludzi. Masz cos jeszcze do dodania, czy tylko obrazac bezpodstawnie potrafisz? INTELIGENCIE

Gość motylekkolorowy
dzieki za odpowiedzi, cos takiego wyswietla mi sie na komputerze pokladowym Opla : automotive 34 lub automotive 31.

Gość heheheheheheheh
wiesz chociazby to Twoje ciagle gadanie jaka to jestes inteligetna:D a odpiwuedziec na to pytanie w topiku nie potrafiles tylko kiedy odpowiedzial ktos inny to ty odpwiedzialas no "wlasnie.........." wiszz kobieto ze samokrytyka nie boli?

To Ty mi zarzucasz głupote, wiec mowie, ze sie mylisz. To jest chwalenie sie inteligencja? Powiedzialam "no wlasnie", bo wpisalam w google, kiedy nie znalazlam w slowniku, i bylo uzyte wlasnie w takich kontekstach. Swoja droga, Ty nawet nie probowalas pomoc, ani nie umiesz podpisac sie czarnym nickiem tylko obrazasz, a ja domyslam sie, kim jestes.

Gość heheheheheheheh
Ty jestes rabnieta i to zdrowo:D to ze sie chwalis zinteligencja pisze pod kontekstem innych twoich wypowiadziach na innych watkach moja droga a nie tylko pod katem tej wypowiedzi:D nie kazdy musi miec czarny nick bo nie kazdy przesiaduje z takim zapalem tutaj jjak np ty wielce inteligetna:D i to ty ocenias zmnie po jednej odopwiedzi:D zauwayzlam tez ze zle znosisz krytyke:D a to oznacza tylko jedno:D sama wiesz co:D

hehe, a i owszem, uwazam sie za osobe inteligentna i jesli ktos na innych topikach zarzuca mi glupote, to mowie, ze tak nie jest. ja uwazam, ze ty jestes glupia i moze sie myle, ale chyba wiem kim jestes - styl pisania i te minki taki sam.. wiec osmieszasz sie, bo nawet na czarno sie nie podpiszesz. a krytyke - bardzo chetnie uslysze i przyznam racje, o ile bedzie sluszna. ale widze, ze to tobie moja osoba jakos baaaardzo przeszkadza hehe ale opinia kogos takiego jak ty naprawde mnie nie obchodzi

Gość obroka
Turquoise- Chwaliłaś się w momencie "tak się składa,że jestem inteligentna" No chyba,że źle to odebrałam i nie jest to megalomania..:D

Gość heheheheheheheh
minki tutaj wszyscy robia takie same gdybys nie zauwazyla:D i jeszcze raz powtarzam samokrytyka ksiezniczko nie boli:D

chwalilabym sie, gdybym napisala to ot tak sobie, a napisalam to w odpowiedzi na haslo "turquoise jestes glupia" :) czytaj uwaznie

nie, nie wszyscy robia takie same minki mądralo. naprawde nie obchodzi mnie co ktos taki jak ty mysli o mnie, wiec nie chce mi sie z toba dyskutowac 🖐️

Gość heheheheheheheh
:classic_cool: i poszla🖐️

Gość obroka
Wiesz.. Trochę..(duże trochę) w tym racji co mówi --hahaahahahaha-- Jesteś chyba mocno zadufaną w sobie, ponadto niktnie ocenia po tym jak sami na siebie patrzymy, tym bardziej jak mówimy o sobie "och jaka ja mądra, Och, a jaka inteligentna" Po za tym to pojęcie subiektywne. Nie za rzucam ci braku intelektu ale wnoszę ehhh... O skromność

inteligencje tez mozna zmierzyc i wtedy nie jest to juz kwestia subiektywna. swiadomosc wlasnej wartosci to nei jest megalomania.

Gość heheheheheheheh
dobrze la parisienne:D

Gość heheheheheheheh
wiesz turquoise jedna z cech inteligencji jest skromnosc masz tego swiadomosc?

Gość heheheheheheheh
regularnie przegrywam w szachy z maćkiem z klanu :classic_cool:

Gość obroka
Mam prośbę, ale szczerze... Czy mogłabyś mi jakoś przesłać test który potwierdził twój intelekt? To nie złośliwość, chciałabym się sprawdzić.