Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak.20.

jak byc doskonałym męzem chłopakiem bo kobieta powinna być ...

Polecane posty

Gość Polak.20.

bo Kobieta powinna być kucharką w kuchni damą na salonach i ...... w sypialni. a zatem jaki ma być mąz chłopak bo chcem być idealny dla swojej Niuni zeby wszysko było ok zeby była zawsze ze mnie zadowolona i zeby zawsze była usmiechniętą kobiętką. widzę tu na forach duzo mądrych inteligętnych Kobiet więc proszę o pomoc. dziekuje i Pozdrawiam

Powinien byc dobry i kochany dla swojej niuni,oddany jej i tylko jej,powinien spelniec jej zachcianki(jak Twojej niuni przyjdzie w srodku nocy ochota np na lody:-p powinienes wyszukac jakis calodobowy i chocby na rowerze ale jej przyniesc co chce):-p .Powinien zawsze jej mowic ze jest piekna,sliczna,cudowna,wspaniala,zabierac ja na fajne romantyczne kolacje,spacerki,wycieczki....:-) Kiedy ma zly humor i trudne chwile i dni powinien ja przytulic i powtarzac ze ja kocha i zawsze moze na niego liczyc:-) Do tego powinienes o siebie dbac,uprawiac jakis sport,cwiczyc,spoko sie ubierac :-p (miec fajna prace);-p Zapewnic jej w miare mozliwosci to czego potrzebuje.A co najwazniejsze traktowac ja z szacunkiem i chwalic sie nia przed wszystkimi,bo jak juz znajdziesz taka fajna Niunie to ona bedzie tego warta:-) To tak w skrocie hehe...powodzenia:-)

Gość Anna Bella
powinien być rycerzem:) zawsze podac dłon gdy wysiada z autobusu;P podac palto..podac kwiatka, słuzyc usmiechem w pochmurne dni Adoroawac ją a nie tłumy wokoł podyskutowac ciekawie na tematy a innym razem w sobote ot tak posmiac sie, sluzyc humorem;) zabrac do lasu na gryzby..isc razem łaka i robic foty pszczołom itp ehh sie rozmazylam..:)

Gość Anna Bella
no z lodami to sie zgodze;) tak do 23 sklepy czynne i tak do 23 mozna je kupic:P

Gość orany
Anna Bella przecież wszyscy faceci to rycerze-mają zakute łby i konia między nogami

Gość dsfsdfd
"Powinien byc dobry i kochany dla swojej niuni,oddany jej i tylko jej,powinien spelniec jej zachcianki(jak Twojej niuni przyjdzie w srodku nocy ochota np na lody powinienes wyszukac jakis calodobowy i chocby na rowerze ale jej przyniesc co chce)" krotko mowiac, powinien byc meska cipa :o

Gość łola
hehe dobre orany, ale sie usmiałam:D:D:D

Gość orany
sama prawda o rycerzach

Gość łola
nic innego tylko prawda;)

Gość bleeeeeeeee
zacznij pisać słowo "chcę" poprawnie

Gość orany
ale ja i tak kocham swojego rycerza

Gość Anna Bella
Nie wiem, ale moj facet ma miecz miedzy nogami a nie konia:P