Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaa

Która z Was ma rozmiar 36 ?

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaaa

Ile ważycie i ile macie wzrostu :) Proszę o odpwiedzi. Ja mam 170 cm i ważę ok 57 kg. Mam rozmiar 38. Ile waszym zdaniem muszę schudnąć, żeby wejść w 36 ?

ja mam 161cm, waze 55kg i nosze 36, wiec czemu ty-wyzsza, szczuplejsza masz 38...chyba nie ma reguły jak widac.

Ja mam 36 :), ale jestem 10 cm niższa od Ciebie. Po co chcesz mieć rozmiar 36, przecież 38 jest ok, zwłaszcza przy twoim wzroście:)?

Gość malvinkaa
ja mam 170, 54 kg i nosze 38 zazwyczaj albo 40 nawet bo nie lubie obcislych ubran. sadze ze 52kg w 36 wejdziesz

ja mam 154 waze ponizej 50 kg(nie podam dokladnie bos ie dawno nie wazylam) i nosze rozmiar 34-36 w pracy mam dziewczyne ktora jest wrecz kosciotrupem:D ale ze wzgeldu na szerokie ramiona na gorze nosi 38!

Gość Niaaa
To ja powinnam schudnąć..:( Mam 1.63 i 59kg....

Gość taki jeden facet jakich wielu
moja żona przed ślubem miała 36.... teraz ma 44 i jak mówi ma to w tyłku ile waży, więc znalazłem sobie kochankę która ma 36. może nie jest to dobre, ale co zrobić gdy w domu ma sie aseksualnego wieloryba, który je 3 razy więcej ode mnie?

Gość ciekawaaaaaaaa
Bo mam super sukienkę w rozmiarze 36 a przerobić jej się nie da i chcę koniecznie w nią wejść :) Poza tym ten mój rozmiar jest taki dziwny. Niektóre ubrania 38 są na mnie za małe nawet a inne za duże... Więc? :)

Ja mam 164cm i ważę 50kg, noszę 36.

Gość malvinkaa
schudnij napierw 3 kg zobacz czy sie wbijesz w 36 a jak nie to jeszcze 2 kg i juz napewno 36.

Gość Niaaa
Facet jakich wielu--- powiedz że to jakiś żart.....:O

Gość ciekawaaaaaaaa
O ale nagle dużo odpowiedzi :D Tyle ze widze, ze większosc z Was ktore maja rozmiar 36 są jednak sporo mniejsze... co do odpwoiedzi, ze musze 2 kg schudnac ... chyba to za mało bo wazylam 55 kg i tez mialam rozmiar 38 cos czuje ze wazac jakies 50 kg wejde w 36 ? co o tym myslicie ?

Ja mam 178 waże 56 w porywach do 58 iczasem noszę 36 a czasem 38 czesto rozmiarówka w niektórych firmach jest zawyżana lub zanizana,;)

Ja mam 178 waże 56 w porywach do 58 iczasem noszę 36 a czasem 38 czesto rozmiarówka w niektórych firmach jest zawyżana lub zanizana,;)

Gość boski loloo
a fe to w ogole nie jest kobiece :(

to zalezy tez od budowy, widac jestes szersza w biodrach a tak to moim zdaniem bardzo malo wazysz:)

Gość 175cm/55kg
i część rzeczy mam 36 a część 38..... zależy od firmy.... jak ważyłam 53 kg, to nosiłam 34/36..... dużo zalezy od budowy ciała..... ja mam dość szerokie biodra i drobną górę ciała..... więc bluzki często mam mniejszego rozmiaru niż spodnie.....

niestety to prawda :( sex istniał dla niej przez miesiąc po ślubie, potem stwierdziła, że nie jest zwięrzęciem. no a potem zaczęła jeść, nie dba o siebie kompletnie, nigdzie nie chce wychodzić, nie chce jeździć na urlop. nie interesuje jej nic

Gość ciekawaaaaaaaa
No szczerze mówiąc to ostatnio mi duuuupa przytyła. Brak ruchu i w ogóle, wiecie jak to jest :) Ale teraz od kilku dni jestem na diecie do tego biegam i ćwiczę i mam nadzieję, że schudnę do 50 kg. W tej wadze czuje sie najlepiej i mam nadzieje, ze w koncu bede mogla tą 36 nosic. 36 odpowiada symbolowi S- tak ?

Gość Afera00
ja! 168cm 51 kg ( ostatnio moze troche mniej bom ciagle w ruchu i jakos chyba schudlam):P

Gość kaska24000
ja mam 163 cm i waze 55kg i mam rozmiar 36 a niekiedy 38 zalezy jakiej firmy

a kiedy się mieściłaś w ta sukienkę? ile lat temu? może poprostu z niej wyrosłaś nierozsądnym jest się odchudzać tylko po to, żeby się zmieścić w ciasną sukienkę

Facet jakich wielu, kochasz nadal swą żonę? Czy pomimo braku sexu z jej strony, oraz kochanki jaką posiadasz, darzysz ją jeszcze uczuciem?..

Gość ciekawaaaaaaaa
candywoman- nigdy się w nią nie mieściłam :D Dostałam ją od ciotki, która nie widziała mnie kilkanaście lat i myślała, że się zmieszczę w nią :) Niestety nie, dlatego muszę sie odchudzic i mam motywacje :) a poza tym dla mnie 57 to za dużo. Duzo za dużo.

szczerze mówiąc sam już nie wiem.... ciężkie to jest

Gość a ja mam 34/36
wzrost 172, waga 56kg... to zależy.. daj spokój z ta wagą 50kg... jesteś niewiele niższa ode mnie, jak ważyłam 50kg, to miałam rozmiar 30/32 i wszytskie ciuchy w sklepach na mnie wisiały... a może zamiast odchudzania do konkretnej wagi zadbaj o te częsci ciała, które Ci się w ta kiecke nie mieszczą? pozdrawiam :)

no cóż twoje ciało, twoje decyzje ja uważam, że lepiej byłoby troszkę przerobić sukienkę (czasem tylko małe wstawki materiału wystraczą) możesz w ten sposób posszerzyć ją w miejscu, w którym jest za ciasna (biust, biodra, itp)