Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK_Z2

Dzisiaj wózek widłowy przypieprzył w Ksenofarynę. Wpisujemy reakcję świadków

Polecane posty

proponuję formę scenki rodzajowej :classic_cool: [zamieszanie] Kierownik hali [biegnąc] - w jakim celu pani przebywała w miejscu nieprzeznaczonym? Szef zmiany [spocony biegnie za kierownikiem] - co pani?! Ślepa czy zakochana?! chór 3 robotników - O ŻESZ KRRRWA JEGO MAĆ (x3, w różnej tonacji) Operator wózka [opatrywany w ambulansie] - jechałem aleją nr 7, gdy nagle... nagle... 😭[szlocha i długo nie może się uspokoić]😭 Funkcjonariusz Pogotowia - [wstrzykując Operatorowi wózka pavulon] proszę się uspokoić, a wszystko dobrze się skończy. Policjant - [powala ciosem latarki w twarz Szefa zmiany] POLICJA STAĆ!💤 chór 3 robotników - O ŻESZ KRRRWA JEGO MAĆ (x3, w różnej tonacji) Szef zmiany - [krwawi] Mechanik wózka - sorry lalunia. Nie miałem z tym wspólnego [odchodzi] Operator wózka - AHHHH [dostaje drgawek i toczy ślinę] Funkcjonariusz Pogotowia - epilepsja!! Miejsce!! [włącza koguta i odjeżdża omal nie potrącając Kierownika hali] Kierownik hali - JEZUS MARIA! [łapie się za stopę i podskakuje] chór 3 robotników - O ŻESZ KRRRWA JEGO MAĆ (x3, w różnej tonacji)

billie [próbuje się wczuc, ale jedyne, co czuje, to litośc i współczucie dla mrk_z2] billie [krzyczy: żal!]

Gość ale o so hozi
:p

Gość taka prawdaa
zajebiste :P

Gość pomarańczowy stróż
gry przerwa między palcami z uśmiechem na twarzy opuszczała halę mając na twarzy błogość wywołaną wyobrażeniami o nowych tzytzach schwytał ją dzielny pomarańczowy stróż ,odebrał jej pieniądze i zamknął w toi toiu jednocześnie wywracając ową toaletę i znikł :classic_cool:

Gość Toi Toi był przepełniony ...
... a stróż przewrócił go na drzwi ... Los przerwy wydawał się być przesądzony :classic_cool:

Gość gebels z pittbula
po przyjechaniu na miejsce ujrzałem jakąś kompletnie pozbawioną tzytzów kobietę umorusaną od stóp do głów stolcem ,która niczym wygłodniały lampart ucieka z miejsca wypadku . Postanowiłem jej nie gonić , zbyt śmierdząca sprawa jak dla mnie :classic_cool:

Gość pedro* in orange
🖐️

Gość tamari jest gopia i ma wszy

Gość tamari rżnie głupa i ma wszy
🖐️

Gość ksęnofaryna
ję kupę